Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uderzenie jako atak magiczny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Paź 2015, o 18:22 Posty: 4 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Ryunokasama Serwer: Tolnor |
tak jak nazwa tematu,pomysl ten bedzie dotyczyl uderzenia u druida,mianowicie tego zeby modyfikator z np. vogurun go wzmacnial.
|
18 Maj 2017, o 21:07 |
|
Uczeń Heremona
|
Wtedy nie działałyby trans i poświęcenie od rycerza, nie wiem czy ciut wygodniejsza gra solo jest tego warta.
18 Maj 2017, o 21:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A jak w końcu jest z podpaleniem mośka? Słyszałem że to pół atak fizyczny i pół magiczny, ale ile w tym prawdy nie wiem.
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
21 Maj 2017, o 07:06 |
|
Współpracownik Gnarla
|
NashVille napisał(a): A jak w końcu jest z podpaleniem mośka? Słyszałem że to pół atak fizyczny i pół magiczny, ale ile w tym prawdy nie wiem. Podpalenie to atak fizyczny, ale celność liczy się z wiedzy, kiedyś liczyło się ze zręczności. |
21 Maj 2017, o 07:09 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Mar 2015, o 23:06 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: RokiDruid |
Way napisał(a): NashVille napisał(a): A jak w końcu jest z podpaleniem mośka? Słyszałem że to pół atak fizyczny i pół magiczny, ale ile w tym prawdy nie wiem. Podpalenie to atak fizyczny, ale celność liczy się z wiedzy, kiedyś liczyło się ze zręczności. No tak i aktualnie mo może palić na bufku będąc postacią magiczną.więc dlaczego dr nie moze bic magicznie skoro zużywa mane? Jesli to atak fizyczny domagam się aby jak kiedyś czerpał tylko konde.(,w dodatku przy uderzeniu miecz/sztylet się świeci) |
27 Maj 2017, o 17:21 |
|
Uczeń Heremona
|
Ale przecież podpalenie maga ognia działa tak samo jak uderzenie druida, na oba nie wpływa modyfikator obrażeń magicznych, na oba wpływa modyfikator obrażeń fizycznych, oba mają celność liczoną z wiedzy, oba mają w koszcie manę i kondycję. Zanim zdecydujesz się iść na krucjatę to się zdecyduj w którą stronę
27 Maj 2017, o 18:03 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |