![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Łzy harpii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: Prezes Czas: 02.06.2017 Opis: Podczas robienia dq bijąc harpie zabrakło mi jednego wyprawionego odwłoka. Nie sprzedałem, nie wyrzuciłem ani nie położyłem do depo. I to już drugi taki przypadek na mojej postaci _________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
4 Cze 2017, o 11:26 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 7 Lut 2014, o 13:19 Posty: 30 Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 51 razy Nick w grze: Backintime ![]() |
Podpisuję się, też mi się kilka razy zdarzyło, znajomym również.
_________________ Barba 140 lvl Stonehenge 08.10.16 12:55 Epik Attawa został zdobyty! 13.12.17 21:48 Epik Allenor został zdobyty! 20.11.18 12:44 Epik Imisindo został zdobyty! |
4 Cze 2017, o 18:24 |
![]() |
![]() |
|
Inżynier ![]() Rejestracja: 18 Lip 2013, o 22:14 Posty: 103 Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 167 razy Nick w grze: CassidyM Serwer: Tolnor ![]() |
Jak się ma jednocześnie ze łzami aktywny dq z lampą i przypadkiem się kliknie w stół dwa razy, to pobiera rzeczy drugi raz, w tym wyprawiony odwłok (oczywiście drugiej lampy się nie dostaje). Przynajmniej takie mniej więcej wytłumaczenie dostałam kiedyś, gdy zgłaszałam się do gm, żeby mi odwłok wyprawił i po prostu spytałam. Od tej pory uważam jak klikam. ;P
_________________ Życie jest to opowieść idioty, pełna wrzasku i wściekłości, nic nie znacząca. |
7 Cze 2017, o 01:06 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Lis 2012, o 21:09 Posty: 30 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 47 razy Nick w grze: BoocikDr Serwer: Tolnor ![]() |
Volakis napisał(a): Jak się ma jednocześnie ze łzami aktywny dq z lampą i przypadkiem się kliknie w stół dwa razy, to pobiera rzeczy drugi raz, w tym wyprawiony odwłok (oczywiście drugiej lampy się nie dostaje). Przynajmniej takie mniej więcej wytłumaczenie dostałam kiedyś, gdy zgłaszałam się do gm, żeby mi odwłok wyprawił i po prostu spytałam. Od tej pory uważam jak klikam. ;P Zgadza sie najlepiej robic jak mi polecil GM czyli isc wsystko od lampy i po zrobieniu jej dopiero do reni wyprawic odwoki do lzów ![]() _________________ larkas dr powraca Najbardziej nielubiana osoba na s1 pozdrawiam Boocik w oczekiwaniu na prawde o ekipie bylej z s1 |
26 Lip 2017, o 13:30 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy Nick w grze: JeeanD Serwer: HardCore ![]() |
Mam problem podobnej natury ale nieco inny.
Drugi raz mi się zdarzyło że nie chce mi napełnić ostatniego bukłaku na łzy. Relog nie pomógł. Mam w plecaku 4 napełnione i jeden pusty. Bicie harpii nie ma sensu. Nie napełni. Myślę że jest to spowodowane odkładaniem i pobieraniem bukłaków z depozytu. Wykonując ten DQ i bijąc harpie, handlowałam i z braku miejsca odkładałam czasem bukłaki do depo po czym znów je pobierałam. Wtedy pojawia się ten problem. _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
30 Lip 2017, o 21:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |