Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Drobna zmiana przy kasowym
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
W chwili obecnej kiedy robimy kasowe to na nastepne trzeba czekac 24 godziny przez co codziennie trzeba robic je nieco pozniej az dochodzi do poznych godzin nocnych albo i czasu kiedy jestesmy w szkole czy pracy i raz na jakis czas trzeba zrobic dzien przerwy wiec proponuje by poprostu czas resetowal sie o polnocy
|
28 Cze 2017, o 10:51 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A ja proponuję użyć szukajki
_________________ Aby utrzymać mroczny klimat gry zróbmy skiny prosiaczka i lisa dla petów. Na wiosnę w październiku. |
28 Cze 2017, o 11:18 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mi się wydaje że to jest tak, że czas do następnego idzie od wzięcia, a nie skończenia, choć nie wiem, może źle zaobserwowałem.
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
28 Cze 2017, o 11:43 |
|
Chodząca legenda
|
Moim zdaniem jest dobrze, czas 24h liczy się od momentu pobrania, tak samo jak przy DQ. Nie ma żadnego problemu z przesuwaniem godziny.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
28 Cze 2017, o 13:44 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Tego typu temat chyba już kiedyś był.
Ale faktycznie wygodniej byłoby gdyby dq były wzięcia raz w ciągu doby a nie jak teraz co 24h. Tak samo jeśli chodzi raki, obręcze czy regisa. Ostatnio edytowany przez Kaldar, 29 Cze 2017, o 20:39, edytowano w sumie 1 raz |
28 Cze 2017, o 19:20 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ja bym ustawił ten pomysł do wprowadzenia zaraz po targowisku xD
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
28 Cze 2017, o 22:35 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Pomysł ze zleceniem kasowym raz na dobe byl by najlepszy dużo ludzi pracuje i niezawsze ma czas grać o danej godzinie a tak robisz przykladowo o 22 zlec o 24 sie resetuje i możesz robić next
|
29 Cze 2017, o 09:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A ja bym to zrobił nieco inaczej, żeby nie było robienia o 23:30, a potem o 00:01: DQ powinno się móc robić raz na dobę, ale w odstępie co najmniej 12 godzin. Muszę przyznać, że to świetny pomysł
_________________ Jeżeli chcesz poznać różnicę między samouczkiem a prawdziwym Taernem, odwiedź nas na hc. |
10 Lip 2017, o 13:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
A co to za różnica czy zrobisz te 2 zlecenia w przerwach 1h czy 12h jak i tak jedno na 24h
|
15 Wrz 2017, o 06:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
smilodon napisał(a): W chwili obecnej kiedy robimy kasowe to na nastepne trzeba czekac 24 godziny przez co codziennie trzeba robic je nieco pozniej az dochodzi do poznych godzin nocnych albo i czasu kiedy jestesmy w szkole czy pracy i raz na jakis czas trzeba zrobic dzien przerwy wiec proponuje by poprostu czas resetowal sie o polnocy Ktoś te zlecko jeszcze wykonuje? Zlecko na sztabki się bardziej opłaca i można to kilka razy robić a nagroda całkiem podobna _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
15 Wrz 2017, o 19:17 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |