Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bossy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Proszę o spokój i o wrócenie do tematu. Który przenoszę do działu z pomysłami.
|
|
10 Lip 2017, o 15:36 |
|
|
Uczeń Heremona
|
A nie lepiej do archiwum działu z pomysłami? No bo nie bardzo rozumiem na jakiego rodzaju konstruktywną dyskusję tu liczysz Radagostt, ten temat jest tak absurdalny że jedyne co go może ratować to offtopic.
10 Lip 2017, o 16:28 | ||
Chodząca legenda
|
Radogostt się chyba dziś nie wyspał i ma patrzy na wszystkich łaskawym okiem. Ekipa przecież nie potrzebuje pomysłów, pozwolę sobie zacytować fragmenty:
Drygu Informuje: Drygu napisał(a): propozycji bossów / nowych krain / nowych klas nie potrzebujemy. Wszelkie tego typu pomysły będą zamykane i przenoszone do archiwum. Info z przyklejonego tematu działu pomysłów w grze. http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=18511 Ten jest bzdurny, beznadziejny, wręcz napisałbym klasyk moderatorów: "to nie jest pomysł". Zła decyzja, tego typu tematy powinny lądować w koszu. Przy okazji mam nadzieję, że dotrze do niektórych, że posty w karczmie nie są liczone i przestaną spamować, podbijać bezsensownie tematy. Co gorsza może przestaną zarzucać to innym, sami nie wiedząc jak działa licznik. A żeby całkiem nie offtopować to ja bym chciał 2 poziom Jastrzębiora, który przywoływałby Vidvary, a na 3 poziomie Cienie, o! _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
10 Lip 2017, o 17:03 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Wiesz jak mówią - na bezrybiu to i rak ryba
Temat zamykam i przenoszę do archiwum. - Radogostt _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
10 Lip 2017, o 20:13 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |