![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd w zmianie wyglądu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 1 Lip 2017, o 11:57 Posty: 6 Miejscowość: Narnia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Horaku ![]() |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: Horaku Czas: 13:05 Opis: Witam ![]() Od razu informuje że nie widziałam jakiegokolwiek zgłoszenia co do tego tematu oraz mnie jestem pewna czy wybrałam dobrą kategorię :p Problem jest taki, że kiedy w edytorze twarzy chcę zmienić oczy to automatycznie muszę płacić jeszcze za blizny i kolczyki Dla lepszego zrozumienia dodam zdj: Pozdrawiam Horaku <3 Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Popatrz jak wszystko się zmienia płyną łzy znikają marzenia |
5 Lip 2017, o 13:21 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Cze 2016, o 12:24 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Serwer: Tolnor ![]() |
Witam.
Czy próbowałaś: 1. Odświeżyć grę/przeglądarkę? 2. Wyłączyć i po jakimś czasie włączyć ponownie grę? _________________ W trakcie remontu. |
5 Lip 2017, o 17:33 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Po wejściu w edytor niczego nie zmieniając kliknij zapisz, po takim zabiegu zapłacisz tylko za faktyczne zmiany. Ten problem wyskakuje w sumie od początku istnienia edytora dla kobiet, może to jakiś chochlik uznał, że na wejście trzeba coś dodać niezależnie czy czegoś chcecie
![]() W każdym razie już na poważnie, dzięki za zgłoszenie, podrzucimy Drygowi do kontroli. _________________ ![]() ![]() |
5 Lip 2017, o 19:28 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 1 Lip 2017, o 11:57 Posty: 6 Miejscowość: Narnia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Horaku ![]() |
_ZielonyDruid_
Ponowne włączenie przeglądarki bądź odświeżanie strony nic nie daje :p. Nazgull Dzięki za zainteresowanie sprawą ![]() _________________ Popatrz jak wszystko się zmienia płyną łzy znikają marzenia |
5 Lip 2017, o 20:13 |
![]() |
![]() |
|
Dalej jest ten błąd :'c
_________________ Popatrz jak wszystko się zmienia płyną łzy znikają marzenia |
19 Lip 2017, o 18:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |