Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
UNMORPH
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Po krótce...
Jak sama nazwa wskazuje przywracanie itemom oryginalnego wyglądu Koszt jednego UnMorphu 80 platyny Proszę o opinię na temat tego hm... tematu _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
|
2 Cze 2017, o 21:03 |
|
|
|
Mi pasuje tak jak jest teraz. Morphowanie ma swoje konsekwencje i zasady.(nie da sie operacji prosto cofnąć).
Poza tym jest też "trudniejszy proces" czyli kupić ponownie ten sam sprzęt i ponownie użyć morpha |
|
2 Cze 2017, o 21:21 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Powinno cos takiego wejsc bo w 3d itemy beda wygladac inaczej
Wiec jak ktos teraz morphnol gronostaj ktory jest paskudny a w 3d moze bedzie ladny to co ma zrobic? Dropnac drugi i zrobic na morph? |
|
2 Cze 2017, o 21:38 |
|
|
|
3D to raczej sytuacja wyjątkowa.
|
|
2 Cze 2017, o 22:28 |
|
|
Chodząca legenda
|
Poprzedni wyglad itemu nie jest zapisywany w bazie wiec nie ma mozliwosci cofniecia morphu.
|
|
3 Cze 2017, o 08:43 |
|
|
Inżynier
|
Ale chyba wygląd oryginalnego itemu w bazie już jest, true?
Mówię o rarach ofc. _________________ Barb 140, Tolnor. |
|
3 Cze 2017, o 13:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Moim zdaniem ciekawym rozwiązaniem byłby "sciągacz skinów". Przywraca do oryginalnego wyglądu, niezależnie od historii morfowania i otrzymujemy skin który chcemy powiedzmy odsprzedać bo nam się znudził. Ale powinno być spore ograniczenie cenowe (przykładowo 5k platyny), żeby tylko nieliczne skiny opłacało się ściągać (typu Blask, Kaishi, unikaty, epiki ewentualnie jakieś rary z Beirn). A co do takich unmorfów wypuszczonych na powiedzmy 2 miesiące po premierze BR, również jestem na tak.
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
|
22 Lip 2017, o 05:15 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Kupiłem kiedyś NU Ghaitarog o wyglądzie czachy, musiałem kupić dodatkowo skin ghaitarogu. Myślę że taki UNMORPH właśnie wtedy by mi się przydał .
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
22 Lip 2017, o 12:09 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
namebis napisał(a): Ale chyba wygląd oryginalnego itemu w bazie już jest, true? Mówię o rarach ofc. Pewnie sporo osób by z tego skorzystało _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
22 Lip 2017, o 16:18 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
"
DevV napisał(a): Poprzedni wyglad itemu nie jest zapisywany w bazie wiec nie ma mozliwosci cofniecia morphu. To już zamyka temat, adminowi sugeruję zrobić to samo. _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
23 Lip 2017, o 15:44 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |