Strona 1 z 5 |
[ 42 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
-zwierzaki towarzyszące w walce[100%]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Mam taka propozycje co do tych zwierzaków.
A mianowicie, nie można by było zrobić tak, że posiadanie zwierzaka umożliwiało by dosiadanie go i szybsze poruszanie się na nim ? |
8 Maj 2011, o 13:04 |
|
Administrator
|
Nie Widziałeś kiedyś kogoś latającego na komarach, jeżdżącego na jamniku lub z drugiej strony: konia aktywnie uczestniczącego w walce, gryzącego przeciwnika
|
8 Maj 2011, o 13:13 |
|
Uczeń Simona
|
Nie ale np. na niedzwiedziu ??
|
8 Maj 2011, o 13:18 |
|
Współpracownik Gnarla
|
CIekawe połączenie, ryc na modliszce
_________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
8 Maj 2011, o 13:19 |
|
Administrator
|
Niedźwiedź byłby za silny do drużyny. Poza tym nie znam niedźwiedźia, który dał by sobie założyć siodło Zwierzaki będą trochę mniejszych rozmiarów. Psy, wilki, ptaszydła.
|
8 Maj 2011, o 13:21 |
|
Uczeń Simona
|
nie koniecznie muszę być te zwierzaki. zróbcie konie może? tak żeby umożliwic szybsze poruszanie się miedzy miastami
|
8 Maj 2011, o 13:25 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Drygu w fantazy dosiadanie wszelakich stworów to nic niezwykłego
Konie(oczywista oczywistość) Wilki Dziki Barany Kozy Świnie Niedzwiedzie Bawoły Centaury Duże psy Jednorozce Pegazy gryfy smoki orły roki można bez końca... |
8 Maj 2011, o 13:54 |
|
Współpracownik Gnarla
|
słonie
w koncu byly wykorzystywane do walk bo wyobrazilem sobie rycerza na sloniu ktory atakuje łucznika a ten niczym legolas go niszczy _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie Ostatnio edytowany przez folky, 8 Maj 2011, o 14:47, edytowano w sumie 1 raz |
8 Maj 2011, o 14:27 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
folky napisał(a): słonie w koncu byly wykorzystywane do walk ja piszę że można bez końca a ty znajdujesz JEDEN przykład? hehe folky Słoń Ostatnio edytowany przez Taktyk, 8 Maj 2011, o 15:17, edytowano w sumie 1 raz |
8 Maj 2011, o 14:44 |
|
Uczeń Simona
|
Mówię wam to by była super opcja. BTW ja w tej grze widziałem jak kold dosiada tygrysa...
|
8 Maj 2011, o 14:52 |
|
Strona 1 z 5 |
[ 42 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |