Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ciekawostka z ulepszaniem reolami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Sie 2017, o 23:05 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Tamudzyn Serwer: HardCore |
Zauważyłem dziś nietypową sprawę mianowicie chodzi o wytrzymałości itemków i fakt że zgodnie z opisem reol nie zawsze pomaga a czasem może wręcz zaszkodzić .Jeżeli na stole położymy dowolny item z wytrzymałością xx-49% i damy reola to pokazuje obok wytrzymałości przedmiotu +20% za użycie reola natomiast gdy położymy item z wytrzymałoscią równą 50% to kładąc reol obok wytrzymałości itemu widzimy -20% wytrzymałosci. Zastanawiam się zatem czy zgodnie z tym opisem nie jest tak ze przy wytrzymalości równej 50% reol przypadkiem nie szkodzi w szansie na pozytywne ulepszenie ?
|
20 Sie 2017, o 23:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sprawę wspólnie sprawdziliśmy i ciężko się nie zgodzić, pokazuje - 20%, co widać na screenie http://scr.hu/493wYk
Przekazałem naszemu Adminowi do zweryfikowania i ewentualnej poprawki, o czym zresztą Cię poinformowałem _________________ Do zobaczenia... kiedyś |
20 Sie 2017, o 23:26 |
|
Inżynier
|
Postaram się wieczorem oszacować, czy w tym przypadku Reol wpływa pozytywnie / negatywnie na szansę spalenia się przedmiotu.
Dopiszę tą informację w tym poście, problem poszedł do góry, więc temat zamykam. Przeniosłem do prawidłowego działu. |
21 Sie 2017, o 15:53 |
|
Inżynier
|
Jest to tylko błąd wyświetlania.
|
21 Sie 2017, o 21:24 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |