Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niesprawiedliwość
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Sie 2017, o 18:32 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Jestemzbanowany |
|
21 Sie 2017, o 18:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Oooo jak ja ludzie odpowiadać na takie filmiczki. Masz pod filmikiem, żeby Ci nabić wyświetleń i naprawdę polecam udosonkować się do rady udzielonej w moim komentarzu :p
|
21 Sie 2017, o 19:46 |
|
|
zbanowane placzki nara
|
21 Sie 2017, o 20:31 |
|
Chodząca legenda
|
kolega112999 napisał(a): polecam udosonkować się Co zrobić? Swoją droga autorze jeszcze tu zaglądasz? Po co? _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
21 Sie 2017, o 20:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hmm ... Bo chcę pomóc? Zobaczyc co się stanie? Pośmiać się? Powyciągać wnioski?
|
21 Sie 2017, o 20:59 |
|
|
raczej to kolejne "kaity"
|
21 Sie 2017, o 22:48 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Sebacośtam,
nie wiem, kim jesteś, zgaduję, że prawdopodobnie nikim, ale możesz się z łaski swojej odstosunkować? widzę, że cię nieźle kręcę, skoro po prawie dwóch latach od czasu kasacji mojej postaci jeszcze mnie wspominasz z nostalgią. Synu. Ps szmać sobie inne nicki, mój jest już dawno zapomniany, nieaktywny, a używając go plujesz się do admina, który go sobie przypisał, gdy zakończyłam grę, może dlatego, że bał się, iż tacy fanboje jak ty stworzą sobie awatar na obraz i podobieństwo boskie xd pozdro600 trollica Ostatnio edytowany przez veritas, 21 Sie 2017, o 22:57, edytowano w sumie 1 raz |
21 Sie 2017, o 22:54 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Troche śmieszne, spotkałem sie z kilkoma przypadkami zmiany kanclerza za pośrednictwem gm, więc nie wiem czemu robią taki nacisk i nie chcą po prostu zwyczajnie zmienić zbanowanego kanclerza, mimo tego iż takie sytuacje były, trzeba sie kolesiować, być znajomym z wyższą rangą czy jak ?
|
21 Sie 2017, o 22:55 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Niestety tak w życiu bywa że jednym wolno więcej a innym mniej.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
21 Sie 2017, o 23:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tak samo jak z epikami jednym sie udalo innym nie xd naprawde ekipa siega juz dna
|
21 Sie 2017, o 23:05 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |