![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niesprawiedliwość
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
veritas napisał(a): Sebacośtam, nie wiem, kim jesteś, zgaduję, że prawdopodobnie nikim, ale możesz się z łaski swojej odstosunkować? no to juz zaczynamy od tego ze nie zgadłaś ja widze ze cie to forum bardzo Kreci skoro tu wracasz codziennie nawet po "kasacji" (o ile to rzeczywiscie ty) twoj nicK nigdy nie zostanie zapomniany, idealny przykład "upadKu". A teraz sa kolejne. Ja nie jestem niczyim fanbojem (a tymbardziej juz jak miałbym twoim) do konca gry bede sie smiał z taKich upadłych, co mimo banow i taK logują |
21 Sie 2017, o 23:11 |
|
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Lip 2017, o 23:32 Posty: 0 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: invine Serwer: Ostlor ![]() |
codziennie ? i loguję? xd ciekawe na co i ciekawe kiedy haha
dobre, fanboju ![]() Upadek to lepiej sobie Camusa przeczytaj xd o ile potrafisz czytać xd ps skoro zaprzeczasz, zgaduję, że zgadłam. Panno Nikt ![]() I doprawdy, nie rozumiem, dlaczego kasacja w cudzysłowie - moje konto zostało usunięte na moje wyraźne życzenie, co powie ci każdy członek administracji. Co do moich logowań na forum, loguję raczej tylko wtedy, gdy fanboje wzywają ![]() wiesz jak jest - fanów się ceni, niezależnie od tego, jacy są xd |
21 Sie 2017, o 23:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |