Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
dzień zwiezaka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za wprowadzeniem dnia Dryga!
_________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
10 Sie 2017, o 18:50 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Osobiście jestem nawet za tym aby zdobycie zwierzaka było o wiele trudniejsze. Wtedy może miał by dla graczy większy sentyment. Zdobycie peta klatkowego ogranicza się w tej chwili do posiadania odpowiedniej ilości platyny, złota i wolnego miejsca w klatce. Dodała bym do tego kilka karkołomnych zadań aby takie cudo można by zdobyć. Bo pet dla wielu graczy jest w tym momencie tylko towarem za złotówki a nie przyjacielem.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
10 Sie 2017, o 18:53 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Cze 2017, o 20:07 Posty: 3 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: HardCore |
Jeean napisał(a): Osobiście jestem nawet za tym aby zdobycie zwierzaka było o wiele trudniejsze. Wtedy może miał by dla graczy większy sentyment. Zdobycie peta klatkowego ogranicza się w tej chwili do posiadania odpowiedniej ilości platyny, złota i wolnego miejsca w klatce. Dodała bym do tego kilka karkołomnych zadań aby takie cudo można by zdobyć. Bo pet dla wielu graczy jest w tym momencie tylko towarem za złotówki a nie przyjacielem. Wypraszam sobie. Może i nie ma zbyt pokaźnego poziomu ale i tak muszę wtrącić swoje trzy grosze. Dla mnie pet jest bardzo ważny. Bez jego moja gra nie ma sensu. Uzupełniamy się wzajemnie i razem możemy uśmiercać o wiele potężniejszych przeciwników. Jestem świecie przekonany, że w tak rozległej grze jak Taern znajdzie się wielu podobnych do mnie graczy i może za bardzo wybiegam z tematu (za co bardzo przepraszam) ale muszę chronić honor osób które nie widzą sensu nawet w wykonywaniu Questa bez udziału swojego peta. Co do tematu jestem za, a nawet i bardziej. Nie tylko dzień zwierzaka ale jak napisał wcześniej pewien forumowicz (wybacz ale nie pamiętam twojego nicku) czyli dzień łysego itp. Tylko bez tej szansy na większy % na drop w postaci raru ale np "Dzień jaszczura i większy drop ich mózgów" to by było coś. |
22 Sie 2017, o 13:49 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |