Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Epiki V2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Sie 2015, o 15:15 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Harii |
Witam
Odkąd zostały wprowadzone bosski typu Selena , Admirał , Lugus czy Morana epiki już nie mają tej epickości , można je łatwo zamienić choćby u MO trójzębem. Moją propozycją jest wprowadzenie epikow na 140 lvl , które mają pokazać najlepsze zalety danej postaci . Te epiki miałby być za wykonanie Questa ( była kiedyś mowa o zrobieniu Questa dla danej profesji , który tylko koxy zrobią ) i były by nie do sprzedania . Barbarzyńca przy wyborze profesji ma dwa toporki , więc czemu nie możnaby zrobić takiej broni jako epika Proponowane bonusy to: Szansa na trafienie krytyczne 15% +1% co poziom Szansa na odczarowanie 10% +1% co poziom i modyfikator ( tutaj pozostawiam wybór dla was , jestem otwarty na propozycje owego modyfikatora ) Dla rycerza mogłaby być tarcza , wkońcu to atrybut rycerza Proponowane bonusy to : Szansa na całkowite usunięcie obrażeń 1% +0.5% co poziom Modyfikator obrażeń fizycznych 4% +1% co poziom Szansa na odczarowanie 8% +1% co poziom Dla sheeda proponuje kastety lub buty Posiadały by bonusy : Szansa na rozbicie pancerza ( tylko z uderzenia chi ,więc tu by były kastety ) 0.5% +0.5 co poziom Szansa na trafienie krytyczne 10% +1% co poziom Modyfikator obrażeń fizycznych 5% +1% co poziom Dla łucznika moją propozycją byłby Łuk Posiadały by Bonusy : Szansa na trafienie krytyczne 12% + 1% co poziom Modyfikator trafień dystansowych 6% + 1% co poziom Modyfikator obrażeń dystansowych8% +1% co poziom Dla maga ognia proponuje laskę Posiadane bonusy : Szansa na trafienie krytyczne 12% +1% co poziom Szansa na podwójne trafienie 5% +1% co poziom Szansa na odczarowanie 8% +1% co poziom Dla voodoo moim pomysłem byłoby hełm Posiadane bonusy Przełamanie dymku 4% +1% co poziom Modyfikator trafień magicznych 10% +1% co poziom Szansa na odczarowanie 8% +1% co poziom Dla druida hełm proponuje , Latarnia jest epikiem wg mnie nie do zastąpienia Bonusy to : Przełamanie dymku 4% +1% co poziom Szansa na podwójny atak 5% +1% co poziom Modyfikator obrażeń fizycznych 4% +1% co poziom Co do statystyk moc wiedza siła zręka HP mana konda jestem otwarty na propozycje , być może zostanie kiedyś ten pomysł ( być może głupi ) użyty w przyszłości Ostatnio edytowany przez Harii 22 Sie 2017, o 22:47, edytowano w sumie 2 razy |
22 Sie 2017, o 22:28 |
|
|
Jestem na nie, nie podoba mi sie pomysl epikow v2 dla 140'. Jesli juz to bym je umiescil jako porownywalne do rarow z ligusa/morany/seleny ale slabsze od obecnych epikow
|
22 Sie 2017, o 22:37 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Wiem że to jest tylko propozycja ale po co modyfikator trafień fizycznych dla vd lub modyfikator obrażeń fizycznych dla łuka ?
_________________ Turki i więcej turków, a obok główna postać Miejsc 1: 12 Miejsc 2: 9 Miejsc 3: 12 (Wiem, że mało, ale będzie więcej ) |
22 Sie 2017, o 22:39 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Sie 2015, o 15:15 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Harii |
]Wiem że to jest tylko propozycja ale po co modyfikator trafień fizycznych dla vd lub modyfikator obrażeń fizycznych dla łuka ?]
Przepraszam pomyliłem , już poprawiam |
22 Sie 2017, o 22:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2017, o 16:19 Posty: 28 Podziękowano: 15 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Nuvi |
PacJam napisał(a): Wiem że to jest tylko propozycja ale po co modyfikator trafień fizycznych dla vd lub modyfikator obrażeń fizycznych dla łuka ? Żeby łuk lepiej bił z precki . A co do pomysłu, to według mnie musiała by być droga do zdobycia trudniejsza niż hardkorowy quest. Na przykład, ryzyko zrobienia questa źle i nie otrzymanie tego itema (o ile ludzie by nie płakali po tym). Niektóre bonusy są trochę za mocne według mnie, bo jeśli barba ma i tak dobry dmg, to co będzie z załóżmy 20% na kryta po wyexpieniu tego "epola"? (już nawet nie mówie o setach i psycho ) _________________ Jeśli większości się buntują przeciw tobie, warto jest walczyć. Chociaż nie zawsze ma to dobre skutki. |
22 Sie 2017, o 22:47 |
|
|
poza tym wprowadzenie mozLiwosci ubrania dwóch epiKow (naJLatwiej dLa ryca bo zamieniałby tarcze z admirała Która nie Jest psycho) Jest bez sensu sKoro wieKszosc prof musi ograniczyć sie do Jednego epiKa
|
22 Sie 2017, o 22:48 |
|
Uciekinier Taernijczyk
A co do pomysłu, to według mnie musiała by być droga do zdobycia trudniejsza niż hardkorowy quest. Na przykład, ryzyko zrobienia questa źle i nie otrzymanie tego itema (o ile ludzie by nie płakali po tym).
To ma sens , ale jak ktoś zrobi dobrze może się podzielić jak to zrobił , ale nie musi tego robić Niektóre bonusy są trochę za mocne według mnie, bo jeśli barba ma i tak dobry dmg, to co będzie z załóżmy 20% na kryta po wyexpieniu tego "epola"? (już nawet nie mówie o setach i psycho Co do bonusów to trochę " poszalałem , to widać , postaram się poprawić je by nie były przesadzone |
22 Sie 2017, o 22:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem na nie. 140 lvlom lepiej co innego dać do roboty.
|
22 Sie 2017, o 23:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ale dlaczego mag ognia i łucznik muszą wybierać pomiędzy epikiem v1 a v2, a inne profesje mogą mieć oba? Dodatkowo te zaproponowane przez Ciebie epiki mają słabsze efekty niż obecne. Nawet porównując twój hełm dla druida do Miłości Morany, Miłość wypada znacznie lepiej. "Szansa na całkowite usunięcie obrażeń" = Skok Farida. No i Latarnia jest obecnie najmniej przydatnym epikiem w grze. (Nie ma czegoś takiego jak modyfikator obrażeń dystansowych). Ogólnie to przykładny przykład bzdet.
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
22 Sie 2017, o 23:57 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jestem na nie,nic by mi druga laska nie dawała.
_________________ Mo 127lvl. |
23 Sie 2017, o 00:21 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |