Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Drobna zmiana przy kasowym
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Nie kazdy dropl7 czy 8 epikow i niestety szary obywatel taernu musi to zlecko robic
|
15 Wrz 2017, o 22:46 |
|
|
Balitazaar napisał(a): smilodon napisał(a): W chwili obecnej kiedy robimy kasowe to na nastepne trzeba czekac 24 godziny przez co codziennie trzeba robic je nieco pozniej az dochodzi do poznych godzin nocnych albo i czasu kiedy jestesmy w szkole czy pracy i raz na jakis czas trzeba zrobic dzien przerwy wiec proponuje by poprostu czas resetowal sie o polnocy Ktoś te zlecko jeszcze wykonuje? Zlecko na sztabki się bardziej opłaca i można to kilka razy robić a nagroda całkiem podobna źle na to patrzysz. Zlecko na hajs to takie codzienne zlecko +300k. A jak chcesz zarabiać dużo hajsu vv jeden dzien to robisz ognivva/miesko |
16 Wrz 2017, o 00:03 |
|
Chodząca legenda
|
Balitazaar napisał(a): Ktoś te zlecko jeszcze wykonuje? Zlecko na sztabki się bardziej opłaca i można to kilka razy robić a nagroda całkiem podobna Ja staram się robić codziennie, zajmuje kilka minut, w przeciwieństwie do sztabki i nie blokuje zleceń. Do tego, żeby na sztabkach zarabiać efektywnie powinieneś robić je kilka razy na dzień w określonych odstępach, a nie każdy ma tyle czasu. Ja wolę zrobić w 10 minut 300-400k i tyle. smilodon napisał(a): Nie kazdy dropl7 czy 8 epikow i niestety szary obywatel taernu musi to zlecko robic Nikt nic nie musi, chcesz to robisz, nie to nie, przecież to nie obowiązek. Pisałem to już wcześniej, obecny mechanizm połączenia czasu 24h jak z DQ i zlecenia jest moim zdaniem optymalny, nie potrzeba tu żadnych zmian. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
16 Wrz 2017, o 07:47 |
|
Inżynier
|
Obecny mechanizm nie daje żadnej swobody graczowi jeśli chodzi o wykonywanie DQ.
Daily quest to nie znaczy quest wykonywany co 24h, tylko Q wykonywany raz dziennie. Obecny system zmusza (określenie może trochę na wyrost, ale opisuję tu grupę docelową, która te zlecka wykonuje codziennie, regularnie) gracza do logowania o stałej godzinie i wykonywania zlecenia dopiero gdy skończy się cooldown. Według mnie to bezsensu. Po to są ograniczenia lvl na zlecka kasowe, żeby możliwość ich wykonywania była przywilejem dla grupy graczy którzy już ten wymóg spełniają. Dlaczego jest drugi wymóg, każący graczowi logować o określonej godzinie, żeby dane zlecenie wykonać? Czas zlecenia powinien się według mnie resetować o północy, jedynym wyjątkiem niech będzie zlecenie na Selenę. _________________ Barb 140, Tolnor. |
16 Wrz 2017, o 20:13 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |