![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szifo Returns
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor ![]() |
veritas napisał(a): Wasz Rzecznik. To może mu zarzucę kłamstwo i Torgerdowi? Pasuje? ostrzeżenie - przeciągający się offtop - mimo sugestii o zmianie tematu ~HM Katarzynę z Kędzierzyna Koźla też w przypływie swojego miłosierdzia odbanowaliście / zezwoliliście na powrót na forum? Bo tak już dość długo tu pisze i jakoś nikt nie zwraca na to uwagi... _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
17 Paź 2017, o 21:52 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Lip 2017, o 23:32 Posty: 0 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: invine Serwer: Ostlor ![]() |
gromak napisał(a): veritas napisał(a): Wasz Rzecznik. To może mu zarzucę kłamstwo i Torgerdowi? Pasuje? ostrzeżenie - przeciągający się offtop - mimo sugestii o zmianie tematu ~HM Katarzynę z Kędzierzyna Koźla też w przypływie swojego miłosierdzia odbanowaliście / zezwoliliście na powrót na forum? Bo tak już dość długo tu pisze i jakoś nikt nie zwraca na to uwagi... Gromak, wiemy już, że na stanowisku moderatora wyciągałeś sobie adresy IP bezpodstawnie i nielegalnie ingerując w cudzą prywatność, ale naprawdę nie musisz się tym chwalić hahaha, no chyba, że wiesz, że Katarzyna jest z Kędzierzyna z innego źródła ( nie wiem, wróżbita Maciej czy tam detektyw Malanowski whatever, albo może było napisane na jej cyckach, jak się na nie lampiłeś na zlocie ) Jak tam zbiory truskawek w Holandii. Teraz zimno, to pewnie lipa? Nie martw się, przyjdą ciepłe dni, hajs się zacznie znowu zgadzać i może nawet ci się uda wykupić all inclusive do Egiptu na dwa dni w hotelu jednogwiazdkowym. Ps tylko proszę nie zgłaszaj znowu ludzi na komendę z doniesieniem o stalking, bo i tak nie dostają wezwań xd Myślę, że policja jakoś nie wierzy, że ktoś może napastować taką osobę jak ty xd Całuję. PS2 Ty nie miałeś przestać grać? Ps3 I odejść z forum, bo umarło? Ej no, come on szanujmy się ![]() Drugie ostrzeżenie za offtop. Następne skończy się odpoczynkiem od forum. Dodatkowo wątek przenoszę do SZ. ~Give |
17 Paź 2017, o 21:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |