Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Grzybki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: ALiien Czas: 10-11.10.2017 Opis: Witam, problem polega na tym, że miałem zbugowany DQ łzy harpii - tzn po uzupełnieniu 4 bukłaków pokazało iż ukończyłem zadaniem, więc anulowałem DQ, bo nie chciało mi się czekać na odpowiedź. Przez przypadek anulowałem sobie grzybki, ale mając przy sobie 20(chociaż nie wiem czy to ma znaczenie), po wzięciu nowego DQ Grzybobranie mogę zbierać grzyby w nieskończoność, https://scr.hu/Waz940. Dziś sprawdziłem czy te grzyby można oddawać i okazało się, że jest taka możliwość. Nie wiem czy jest to błąd czy coś, więc zgłaszam na wszelki wypadek. Pozdrawiam ALii _________________ Marzenia wydają się głupie tylko ludziom, którzy ich nie mają - z zasiadaniem jest tak podobnie. 29.12.2016 23:17 Udało ci się osiągnąć 140 poziom. |
11 Paź 2017, o 14:46 |
|
Chodząca legenda
|
Z pewnością jest to błąd. Wydaje mi się, że jednak niegroźny, bo zbierać możesz grzyby bez limitu, ale oddać i tak tylko raz, więc nie ma żadnego ryzyka dodatkowych korzyści.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
12 Paź 2017, o 17:03 |
|
Uczeń Simona
|
Przezorny zawsze ubezpieczony też mi się wydaje, że to nic takiego, ale wolę się upewnić niż później być zdziwionym.
_________________ Marzenia wydają się głupie tylko ludziom, którzy ich nie mają - z zasiadaniem jest tak podobnie. 29.12.2016 23:17 Udało ci się osiągnąć 140 poziom. |
12 Paź 2017, o 18:24 |
|
Chodząca legenda
|
Przekazane do poprawy.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
22 Paź 2017, o 12:42 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |