Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bos turniejowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Chodzi mi o utworzenie bosa o nazwie gladiator na którego można by było wejść po wygranym wcześniej turnieju (np. by wejsc na inste potrzebny by był jakiś puchar który by sie dostawało wraz z wygraniem turnieju), oczywiście turniej 1vs1 nie jest równy dla 5vs5 dlatego po wygraniu turnieju np. 5vs5 była by inna wersja bosa w sensie można by było wchodzić do insty w 5 osoby (po okazaniu 5ciu pucharów z wygrania turniejówek 5vs5) bos by sie różnił tym że mialby analogicznie więcej obstawy, a za za turniej 1vs1 była by zachowana proporcja lepszej nagrody ponieważ jak jest sie samemu w grupie to wieksza szansa ze coś spadnie danej osobie bo mniej ludzi w pt. Pomysł mozna by ulepszyć tylko dajcie znać czy ogólna idea sie podoba bo dodawalem bardzo dużo pomysłow w przeszlosci i wszytkim nigdy nic nie pasuje
|
14 Lis 2017, o 22:32 |
|
Chodząca legenda
|
Nie wiem czy powinienem, ale chyba tak - ekipa nie potrzebuje pomysłów na nowe bossy. Polecam zapoznać się z tym tematem:
http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=18511 Ten wpis zdecydowanie nie jest pomysłem, a jego słabym zalążkiem - nie ma żadnych szczegółów. Wpisy na zasadzie - zróbmy bossa, żeby bił, miał obstawę i dawał rary to żadne pomysły, przynajmniej tak uważam. Może dlatego jeśli kilkukrotnie próbowałeś swoich sił w pisaniu pomysłów nie spotkały się one z pozytywnym odbiorem, trzeba włożyć więcej wysiłku i porządnie (ze szczegółami) rozpisać temat, tylko wtedy ma szansę kogoś zainteresować. Aby uniknąć niepotrzebnej fali hejtu zamykam temat i wrzucam do archiwum. Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
14 Lis 2017, o 22:38 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |