![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błedy po upie z ulepszeniami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 30 Sty 2011, o 20:14 Posty: 32 Miejscowość: gdzieś na krańcu świata Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
mam taki problem, przed upem mialem stay hp 1205 i many 620, a po upie to sie zmienilo na hp 1225 i many 580. jakim cudem?
|
12 Maj 2011, o 11:03 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
viewtopic.php?f=14&t=529&start=50
Ostatni update wniósł taką zmianę: Cytuj: - zresetowane zbugowane sprzęty (ulepszenia realne zostały zamienione na ulepszenia HP) Prawdopodobnie Twoje sprzęty były ulepszone poprzez wykorzystanie buga. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
12 Maj 2011, o 11:14 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 30 Sty 2011, o 20:14 Posty: 32 Miejscowość: gdzieś na krańcu świata Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
jakiego znowu buga? mialem ulepszonego arcana +2hp i +4 many
|
12 Maj 2011, o 11:23 |
![]() |
![]() |
|
a tak wogole ten arcan jest z mojej 2 postaci i sporo mnie kosztowalo aby go tak ulepszyc, wiec prosze mi zrobic znim tak jak bylo
|
12 Maj 2011, o 11:24 |
![]() |
![]() |
|
Wyjaśniam,
W Taernie krążyły przedmioty "nielegalnie" podrasowane. Powstawały przez wykorzystanie błędu z ulepszaniem. Wraz z updatem nadmiarowe staty zostały usunięte, a pozostałe przesunięte pod HP- rozwiązanie mało eleganckie, ale jedyne możliwe technicznie. Stąd pozorny zanik niektórych statów- suma powinna się zgadzać. (Poprawcie mnie, jeśli coś zmyślam ![]() Na pocieszenie dodam - sprawcy zamieszania zostali przykładnie ukarani. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
12 Maj 2011, o 11:30 |
![]() |
![]() |
|
najnormalniej w swiecie ulepszylem arcana, teraz mam lipe bo mi bedzie brakowac many na rycku, teraz bede zmuszony znowu wywalic sporo platyny aby ulepszyc kolejnego arcana nieuszk o ile takowego trafie, wiec jest to nie fair w stosunku do mnie
|
12 Maj 2011, o 11:32 |
![]() |
![]() |
|
k.... dlaczego stracilem az 40 many a zyskalem tylko 20 hp????
|
12 Maj 2011, o 11:45 |
![]() |
![]() |
|
widze ze nikt nie potrafi mi odpowiedziec:)
|
12 Maj 2011, o 11:52 |
![]() |
![]() |
|
Ponownie wyjaśniam.
Był bug z ulepszeniami. Miałeś "nieglegalnie" ulepszony przedmiot, tzn.podczas "spalania" nie wyzerowało jego statystyk. Nie wiem czy go kupiłeś, czy sam ulepszałeś - tak czy siak -> był zbugowany. Dlatego obcięło mu staty a pozostałe przeniosło do hp. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
12 Maj 2011, o 11:58 |
![]() |
![]() |
|
i tu sie kolego mylisz, gdyz mi go 2 razy wyzerowalo i lecialem od nowa, wiec nie mow mi tu takich bzdur
|
12 Maj 2011, o 12:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |