![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błedy po upie z ulepszeniami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 25 Lis 2010, o 14:59 Posty: 98 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Przepraszam że się wtrące ja mam inny problem rar został wyzerowany z +7 (legalne było +5) Więc czemu nie dostałem HP? poprostu zostało wyzerowane i nic dodane proszę mi to wyjaśnić
[Krawiec - wymagana opinia Admina] _________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
12 Maj 2011, o 12:05 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Rulerek, nie.
Wcześniej wyzerowało tylko w opisie. Dodane staty zostały - na tym właśnie polegał bug. Możesz przeliczyć - dadaj wszystkie staty i wszystkie ulepszenia - powinno się zgadzać. Jak nie, pisz śmiało. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
12 Maj 2011, o 12:05 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 30 Sty 2011, o 20:14 Posty: 32 Miejscowość: gdzieś na krańcu świata Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
to dlaczego mialem za kazdym zerowaniem ulepszen na 0?
|
12 Maj 2011, o 12:07 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Sie 2010, o 15:00 Posty: 119 Miejscowość: Zielona Góra Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy ![]() |
to juz lepszym rozwiazaniem byloby zerowanie do poziomu raealnego czyli mial legalne +5 zostaje mu +5 bo jak widac to dodawanie hp w zamian jest niestety jakims niewypalem. Czacha ma staty 12 12 100 hp jezeli mial ulepszone na +5 w mane to po restarcie powinno mu wzrosnac hp a nie wzorslo ? czy ja znowu czegos nie rozumiem
_________________ Iksi 134 lvl s1 MO "Królowa jest tylko jedna !" by Apsik ![]() Ostatnio edytowany przez xxx, 12 Maj 2011, o 12:31, edytowano w sumie 1 raz |
12 Maj 2011, o 12:09 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 30 Sty 2011, o 20:14 Posty: 32 Miejscowość: gdzieś na krańcu świata Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
widze ze ten up to nie tylko wprowadzenie ciekawych rzeczy, ale takze wielkie oszustwo
[Edit Krawiec Nie - wręcz przeciwnie, update zlikwidował wielkie oszustwo. Był bug, Ci co wiedzieli nagminnie wykorzystywali] |
12 Maj 2011, o 12:09 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Sie 2010, o 15:00 Posty: 119 Miejscowość: Zielona Góra Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy ![]() |
rulerek napisał(a): to dlaczego mialem za kazdym zerowaniem ulepszen na 0? bo to jest wlasnie ten bug ! ogarnij! miales na 0 ale np hp zostawalo Ci z poprzednich ulepszen. Np przy bazowym hp arcana( zalozmy 80) ty miales ulepszony np na 100 przy ulepszeniu 0 _________________ Iksi 134 lvl s1 MO "Królowa jest tylko jedna !" by Apsik ![]() |
12 Maj 2011, o 12:11 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 25 Lis 2010, o 14:59 Posty: 98 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Realne miałem +5 i zostało wyzerowane w zamian nie dostałem HP
_________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
12 Maj 2011, o 12:11 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Cytuj: o juz lepszym rozwiazaniem byloby zerowanie do poziomu raealnego czyli mial legalne +5 zostaje mu +5 bo jak widac to dodawanie hp w zamian jest niestety jakims niewypalem. Czacha ma staty 12 12 150 hp jezeli mial ulepszone na +5 w mane to po restarcie powinno mu wzrosnac hp a nie wzorslo ? czy ja znowu czegos nie rozumiem XXX, masz rację. Domyślam się, że takie rozwiązanie było TECHNICZNIE niemożliwe. Prawdopodobnie dało radę sprawdzić, że był bug, ale nie przy którym ulepszeniu wszedł na sprzęt. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
12 Maj 2011, o 12:12 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
xxx napisał(a): to juz lepszym rozwiazaniem byloby zerowanie do poziomu raealnego czyli mial legalne +5 zostaje mu +5 bo jak widac to dodawanie hp w zamian jest niestety jakims niewypalem. Czacha ma staty 12 12 150 hp jezeli mial ulepszone na +5 w mane to po restarcie powinno mu wzrosnac hp a nie wzorslo ? czy ja znowu czegos nie rozumiem No właśnie tak się stało, przedmiot został całkowicie wyzerowany, a poziom poprawnego ulepszenia, został dodany w hp. _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
12 Maj 2011, o 12:13 |
![]() |
![]() |
|
mialem arcana na +4, wyzerowalo mi go do 0, czyli mialem dalej 80 hp, 30 many, 30 kondy, znowu mu wbilem i kolejne zrowanie 80, 30,30, 3 podejscie i wbilem mu na +6 100, 70, 30
|
12 Maj 2011, o 12:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |