![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błedy po upie z ulepszeniami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 25 Lis 2010, o 14:59 Posty: 98 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Prosiłbym o szybkie wyjaśnienie tej sprawy
![]() _________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
12 Maj 2011, o 12:17 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Sie 2010, o 15:00 Posty: 119 Miejscowość: Zielona Góra Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy ![]() |
RocKandRoll napisał(a): xxx napisał(a): to juz lepszym rozwiazaniem byloby zerowanie do poziomu raealnego czyli mial legalne +5 zostaje mu +5 bo jak widac to dodawanie hp w zamian jest niestety jakims niewypalem. Czacha ma staty 12 12 150 hp jezeli mial ulepszone na +5 w mane to po restarcie powinno mu wzrosnac hp a nie wzorslo ? czy ja znowu czegos nie rozumiem No właśnie tak się stało, przedmiot został całkowicie wyzerowany, a poziom poprawnego ulepszenia, został dodany w hp. nie chodzi mi o ładowanie w hp tylko w rzeczy w ktore byl dany przedmiot ulpszony to raz a dwa jak widac po postach Urbana od takiej rekompensaty w formie Hp nie otrzymal . _________________ Iksi 134 lvl s1 MO "Królowa jest tylko jedna !" by Apsik ![]() |
12 Maj 2011, o 12:17 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Skrypt przeleciał wszystkie zbugowane przedmioty.
Najpierw przywrócił im staty bazowe. Następnie ulepszył je do stanu aktualnego(realnego) ulepszenia ładujac wszystko w hp. Np. miałeś arcana + 150 hp. Ulepszony na +3 w hp. 50hp to bug. Przedmiot resetowany jest do 80, następnie ulepszany 3 razy w hp. Finalnie otrzymujemy arcana +110hp. Jeżeli komuś popsuło sprzęt i nic nie dodało mimo, że miał ulepszenia realne prosimy to zgłaszać. |
12 Maj 2011, o 13:10 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
Skoro Pan Atmin jest to prosimy o wypowiedzenie się w sprawie łuczników:)
_________________ ,,Szczęście to mit - stworzyliśmy go sami.'' |
12 Maj 2011, o 13:31 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 30 Sty 2011, o 20:14 Posty: 32 Miejscowość: gdzieś na krańcu świata Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Drygu powiedz mi gdzie nalezy to zglosic, bo juz mam dosc tego wszystkiego
|
12 Maj 2011, o 13:47 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 1 Maj 2011, o 18:35 Posty: 1643 Miejscowość: RZE Podziękowano: 302 razy Otrzymanych podziękowań: 400 razy Nick w grze: Buszcik ![]() |
Jak klikam na podłogę np. u Herszta to mi sie pokazuje oko i X.
Muszę dać double clicka zanim ruszę z miejsca _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
12 Maj 2011, o 16:43 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Cytuj: Jak klikam na podłogę np. u Herszta to mi sie pokazuje oko i X. Muszę dać double clicka zanim ruszę z miejsca Dzięki za info, Tak, jest błąd. Ze względu na nieregularność występowania trudny do wyśledzenia. Trwają testy, będzie poprawiony. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
13 Maj 2011, o 20:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |