Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug tła nowa insta
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Serwer: Duneb
Nazwa postaci: foreo Czas: 16:21 Opis: Siema, na nowej iście kiedy mamy pomniejszony ekran tym guzikiem z prawej strony na górze nie ładują się tła do walk na nowej inście. Wygląda to tak http://scr.hu/0fpx/ckkik Tak usuwałem ciasteczka, bo myślałem, że to może od tego. |
|
17 Gru 2017, o 17:28 |
|
|
Chodząca legenda
|
To samo mnie spotyka, gdy większość mówiła, że jest ok. Sam się zastanawiałem co jest przyczyną. Słaby internet - zmieniłem. Komp - zmieniłem. Przeglądarka - zmieniłem. Wyczyściłem wszystkie ciastka, pamięć podręczną i dalej nic. Dziwiło mnie lekko, że raz miałem tło, a raz nie, teraz już wiem dlaczego
Taka prosta przyczyna, ale jakoś na to nie wpadłem, że zmiana okna może mieć wpływ na brak tła. Dzięki za podanie powodu występowania tego błędu, strasznie mnie irytowało wczytywanie każdej walki 30 sekund, czasem dłużej ładowałem walki niż trwała cała insta ... Pozdrawiam edit: błąd powinien być już naprawiony, dzięki za zgłoszenie. Wydaje mi się, że sprawa wyczerpana, więc zamykam temat i przenoszę do archiwum. Jeśli ktoś będzie chciał coś dodać proszę o wiadomość prywatną. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
17 Gru 2017, o 18:05 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 81 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |