Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Most pod jeziorem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: nieistotne Czas: nieistotne Opis: Szedłem sobie mostem w stronę Beirn w celu oddania Łez Harpii, gdy nagle zaatakował mnie Podróżnik. Solo nie miałem większych szans go bić więc uciekłem zostawiając za sobą peta, spojrzałem na mapę i zobaczyłem coś takiego: https://scr.hu/7AlRGa Jeśli w takiej sytuacji będziemy szli przy górnej krawędzi drogi to owy Podróżnik nas zaatakuje. Raczej jest to błąd, bo wątpie, żeby twórcy mieli w zamiarze, żeby moby mogły nas atakować przez ściany. |
27 Gru 2017, o 00:12 |
|
Chodząca legenda
|
Nie sądzę, że to błąd i coś da się z tym zrobić. Ten przykład jest na pewno stary i znany, wszystko jest zależne od pola agresywności przeciwnika. Ostatnio wgrane instancje orków czy uruków mogą stworzyć przy odpowiednim respie analogiczną sytuację, gdzie przeciwnik zaatakuje nas przez ścianę. Najłatwiej byłoby usuną najbliższe mostu pola z obszaru respienia czempionów i mobów, tylko czy jest to w ogóle potrzebne? Sytuacja taka występuje niezwykle rzadko, a przejść się i tak bliżej drugiej krawędzi mostu.
@down - pewnie, załóż taką sprawę. Ciekaw jestem odpowiedzi, spodziewam się takiej jakiej Ci udzieliłem. Nikt nie każe biegać z włączonym petem, pet wcale nie musi ginąć, a ty podróżnika możesz ominąć tak samo jak innych agresywnych przeciwników. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
27 Gru 2017, o 01:18 |
|
Uczeń Simona
|
Skoro nie uważasz, ze naprawa tego będzie konieczna, to myślę, że za każdym razem, gdy taka sytuacja ma miejsce, mogę zakładać sprawę na support o oddanie mi moich ciężko zarobionych 10 platy na resp peta, który zdechł poprzez śmiertelny cios mieczem przeciwnika będącego 10 metrów niżej na zupełnie innej płaszczyźnie.
|
27 Gru 2017, o 15:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mnie nie raz w podanym przez ciebie miejscu łapały lalki/lempa podróżnik może z raz ale nie robiłem z tego afery
_________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
28 Gru 2017, o 15:54 |
|
Chodząca legenda
|
Nie da rady zablokować agresji mobów przez ściany jeśli gracz za ścianą jest w jego polu agresji.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
2 Sty 2018, o 14:17 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |