![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Logowanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Witam
Dosyć często po wznowieniu pracy komputera pokazuje mi się nietypowe okno logowania. Niegdyś po wznowieniu wystarczyło po prosu kliknąć odśwież i grałem dalej, teraz powstają jakieś błędy, byłoby ok gdyby to okno było sprawne lecz po wpisaniu passów zaczyna się wczytywanie czegoś po czym czarny ekran. Załącznik: nvekthu.jpg Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
22 Gru 2017, o 21:33 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Podbijam w celu wyjaśnienia, błąd nadal występuje nie tylko mi.
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
2 Sty 2018, o 19:49 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Lis 2012, o 21:09 Posty: 30 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 47 razy Nick w grze: BoocikDr Serwer: Tolnor ![]() |
taern wreszcie wyłączył zapametywanie sesj z gry przez co jak ktos w szkole gral (mnie to sie nie tyczy) i szybko wylaczyl przegladarke bp np nauczyciel i pozniej zapomniał to po włączeniu przegladarki mogl okrasc ktos go a teraz nie bedzie mogl i zmiana dla dzieci grajarych w szkole na +
_________________ larkas dr powraca Najbardziej nielubiana osoba na s1 pozdrawiam Boocik w oczekiwaniu na prawde o ekipie bylej z s1 |
4 Sty 2018, o 11:21 |
![]() |
![]() |
|
Inżynier
Rejestracja: 3 Mar 2017, o 22:47 Posty: 128 Podziękowano: 81 razy Otrzymanych podziękowań: 75 razy Nick w grze: Malibu Serwer: Tolnor ![]() |
Tak jak kolega wyżej napisał, nie jest to błąd a pewne zabezpieczenie - według mnie na plus.
Wystarczy że odpalisz grę od nowa na nowej karcie albo zamkniesz przeglądarkę i powinno być ok. _________________ Malibu/Malibek- Tolnor MaliHc- HC Malibuostl- Ostlor |
4 Sty 2018, o 14:02 |
![]() |
![]() |
|
Gdy byłem uczniem też wiele razy grałem w szkole a zawsze potrafiłem się wylogować.
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
4 Sty 2018, o 17:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |