Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kasa ze skrzynek dla alta taka jak dla maina.
Kasa ze skrzynek dla alta taka jak dla maina.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Często nie otwieram skrzynek idąc małym altem bo mi się nie opłaca na nim otwierać. Albo chcę otworzyć w zapomnieniu ale na altach nie trzymam kluczy. Proponuje dodać dla altów taką samą kasę z platynowych skrzynek jakby się otwierało największą postacią z konta. Mniej czasu by się poświęcało na chodzenie hlvlem po mapach w poszukiwaniu skrzyń.
_________________ 140 MO SylverMo | 130 DR ChicoChoco | 127 RYC BrightSky | 127 VD GrimesV | 93 BB Woof |
|
4 Sty 2018, o 03:49 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Zarówno możesz sobie przełożyć kluczyki z alta na swoją główną postać i zbierać więc w czym problem
_________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
4 Sty 2018, o 08:33 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Podoba mi się ten pomysł, jednak taki 20 lvl zobaczy że masz kilka razy większy drop z skrzynki od niego to będzie kłopot czemu Ty masz a on nie.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
4 Sty 2018, o 17:22 |
|
|
|
A ja uwazam, ze kasa ze skrzynek powinna pozostac taka jak teraz. Masz wybor czy lecisz swoim hlvlem po krainkach i wrecz zarabiasz na otwieraniu skrzynek tracac na to dodatkowy czas czy moze expisz swojego alta i przy okazji zbierasz skrzynki po drodze
|
|
4 Sty 2018, o 18:32 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |