![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedam Allenor - Shacal.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 5 Lip 2012, o 14:38 Posty: 22 Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Shacal ![]() |
Witam
1. Sprzedam lub Wymienię Allenor. Cena minimalna od której możemy zacząć dyskusję: 650kk Największa oferta: 700kk - będę edytował w miarę możliwości. Oferty "Na raty" nie są podawane na forum, ani graczom pytającym o oferty, lecz są brane przeze mnie pod uwagę. ![]() Jeżeli chodzi o wymianę, to interesują mnie takie przedmioty jak: - Serce Seleny - Wicher - Gromy - Alendry - Hańba Seleny - Miłość Morany - Szpony Seimhi *Uwaga! - Jeżeli nie jesteś zainteresowany kupnem - nie zawracaj proszę głowy. - Nie pytaj w jakiej cenie, chcesz kupić - podaj cenę. Jeśli nie, to uznaj, że 999kk to cena od której możesz zacząć się targować. - Dzięki każdemu, kto zaoszczędzi mi irytacji. <3 Oferty proszę kierować pod tematem bądź priv/koperta w grze, na nick: Shacal. _________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube ![]() |
28 Sty 2018, o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 5 Lip 2012, o 14:38 Posty: 22 Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Shacal ![]() |
Sprzedany.
_________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube ![]() |
3 Lut 2018, o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |