Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podatek od nieakywności
Podatek od nieakywności
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
popieram , nazwowym jawno-żercom mówimy stanowcze nie .
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
8 Lut 2018, o 23:53 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Tylko, że nieużywanych lolków jest proporcjonalnie setki razy więcej do nieużywanych gildii. A pozatym informacji na postaci jest setki a na Gildii bez działki jedynie ilość pieniędzy, honor, prestiż, forum, tablica, lista graczy oraz historia zmian.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
9 Lut 2018, o 07:15 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
co z tego, i tak tylko przynoszą więcej szkody jak pożytku, liczy się aktywność trzeba jako graczy motywować. Ciekaw jestem czy jak by koszt założenia G był równy 0 też tak byś bronił tego braku aktywności
|
9 Lut 2018, o 13:45 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Grałem kiedyś w grę mmo rpg w ktorej po dluzszej nieobecnosci byłeś wyrzucany na instancje startową. Powiecie drobna rzecz gdyby nie fakt, że liczba darmowych ruchów była ograniczona (ładowały się w czasie). Po kolejnym przypadku dłuższej nieobecności jak ponownie mnie wróciło na początek to stwierdziłem, że nie mam do czego wracać.
Tak samo odczywam to w wypadku nieaktywnych gildii. Co z tego, że było w niej tylko 1kk oraz koszt zalozenia i wbite 5k prestiżu. Dla mnie to są jednak wartości, które w dzień nie odzyskasz i całkiem możliwe, że po dłuższej nieobecności byłbym bardzo zdenerwowany gdybym coś takiego utracił. Mówisz o koszcie 0 gdy doskonale wiesz, że jest ona większa. Nie gdybajmy odnośmy się do rzeczy obecnych i możliwych. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
9 Lut 2018, o 15:24 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dramatyzujesz, po co komuś gildia skoro jest w niej sam i nie gra bo zakładamy że nikt w g nie był aktywny przed x czasu i dopiero wtedy mechanizm rusza ale daje czas na poprawę tylko zaczyna brać złoto coś za coś
|
9 Lut 2018, o 16:04 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Po co tworzyć nową gildię jak masz sam zaczynać... No tak każdy przecież kto chcę być kanclerzem kupuje G z działką i obsadzoną graczami.
Nie schodź na ten tor tak to można dyskutować bezowocnie przez wieki. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
9 Lut 2018, o 17:04 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
hmm , zaczynasz sam sobie przeczyć
Cytuj: Ale wracając do sytuacji z gildiami. Kanclerz dostaje bana na rok, gildia była dopiero budowana, więc wkrótce wszyscy z niej odchodzą, a przez ten roczny okres gildia została usunięta i kanclerz po powrocie stracił swoją własność. Przykład trochę przegięty, ale sytuacja jak najbardziej możliwa. Ma to na celu mam rozumieć usuwania gildii graczą, którzy zaprzestali grać? Ale każdy taki gracz może wrócić za rok/dwa/trzy, a wtedy został pozbawiony inwestycji w stworzenie, której poświęcił swoje środki i czas. _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
9 Lut 2018, o 17:28 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Nie wyczułeś ironii.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
9 Lut 2018, o 17:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ech ale spamer z Ciebie, po co zakładać gildie skoro się ma zamiar paru letnią przerwę robić. I taniej można kupić niż koszt założenia po parę k presta gildie
|
10 Lut 2018, o 14:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
nowy66 napisał(a): Ech ale spamer z Ciebie, po co zakładać gildie skoro się ma zamiar paru letnią przerwę robić. I taniej można kupić niż koszt założenia po parę k presta gildie A że tak ciebie zapytam skąd gracz może wiedzieć , że będzie musiał faktycznie na długi czas przestać grać różnie to bywa . _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
10 Lut 2018, o 15:04 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |