Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zacinający się flash
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: Pyrqo Czas: Opis: Witajcie, Ma ktoś z Was jeszcze problem z zacinającym się flashem gdy biegacie po mapkach? Gdy mapka się zatnie, po naciśnięciu PPM mam "film niewczytany". Działa wtedy gra tylko po refreshu bo sama nie rusza. Jakieś pomysły? Dodam, że nic w przeglądarce nic nie zmieniałem A wygląda to tak: http://scr.hu/0gp6/480yr _________________ Lvl:132 Na |
21 Maj 2017, o 17:21 |
|
Chodząca legenda
|
Mam identycznie na chrome. Widać ta edycja flasha znów jakaś trefna.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
24 Maj 2017, o 10:15 |
|
Zabójca Tilsai
|
Korzystanie z chrome mogę porównać do grania na IE, sama OPERA która jest zbudowana na chrome działa dużo lepiej i płynniej.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
11 Cze 2017, o 21:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zamykam.
_________________ Do zobaczenia... kiedyś |
23 Lut 2018, o 17:57 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |