Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Morphowanie broni
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Czas: Opis: Witam, chciałbym się zapytać jakie są ograniczenia lub jakie są warunki konieczne do spełnienia jeśli chodzi o morphowanie broni. Czy można morphować bronie dowolnie, czy istotny jest typ przedmiotu, rodzaj obrażeń (według wiki)? Co determinuje możliwość przenoszenia wyglądów broni? Które bronie są magiczne, a które niemagiczne? Opis morphu na wiki nie określa żadnych warunków: http://wiki.taern.pl/index.php/Morph Pojawiają się one w opisie zmiany wyglądu: http://wiki.taern.pl/index.php/Modyfikacja_sprz%C4%99tu#.C5.81adowanie_ekwipunku
Spoiler:
Czemu akurat od butów? Od czapki czy spodni już można? Raczej trzeba napisać tam na przykład. O ile rodzaj ekwipunku jest dla mnie jasny, broń 1- i 2-ręczna też, o tyle reszta pozostawia wątpliwości. Większość wpisów które znalazłem na ten temat mówią tylko o konieczności tego samego typu przedmiotu, nie ma nigdzie mowy o rodzaju obrażeń. Wcześniejsze błędy związane z różnymi typami obrażeń wynikały z błędów na wiki w typie przedmiotu. Czy mogę na przykład zmorphować tasak na davgretor? Jeśli nie, dlaczego? ps - może warto zamieścić wyjaśnienie na wiki co jest istotne, co warunkuje możliwość morphowania? _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
15 Mar 2017, o 21:08 |
|
Chodząca legenda
|
Ktoś ma zamiar się tym zająć? Czy może czekacie do TBR, bo coś może się z morphowaniu pozmieniać, zgodnie z zapowiedziami?
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
29 Mar 2017, o 09:13 |
|
Chodząca legenda
|
Czekamy na TBR.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
19 Kwi 2017, o 10:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zamykam.
_________________ Do zobaczenia... kiedyś |
23 Lut 2018, o 17:59 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 83 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |