![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd w quescie Karczemne zwady
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Sądzę, że to tylko wytłumaczenie, nie jest to normalne zachowanie, tym bardziej, że można brać zlecenia, robić je na zmianę zbierając lub nie. Ja bym to poprawił, jest to raczej wprowadzanie graczy w błąd niż utrudnienie. Bijąc misie ja prowadziłem robiąc zlecenie, mając 10 minut czekania znajomy zbierał skóry i tak ciągle na zmianę. Metoda jest - tylko po co tak? Skoro powinna być możliwość normalnego robienia 2w1
![]() _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
13 Maj 2011, o 01:52 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Ten blad wystepuje nie tylko na tym zleceniu i nazywa sie chytrosc. Kiedy kazdy z party bierze zlecenie oddzielnie i chce je oddzielnie oddac (wiekszy exp i kasa) wtedy cos takiego wystepuje. Tylko lider wtedy dostaje progress w zleceniu przy zabijaniu/zbieraniu. Wiec nie jest to w sumie blad - robisz zleconko z kims to razem bierzecie i razem oddajecie - mniejsza nagroda ale w kilku latwiej. Kombinowanie z braniem solo i oddawaniem a robieniem w kilku, jak widac, nie wychodzi. Twoj wybor - latwo i szybko czy trudniej samemu i za wieksza nagrode.
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
13 Maj 2011, o 02:05 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie każdy bierze osobno - bierze zlecenie 1 osoba, która prowadzi cały skład. wystarczy, że ktokolwiek robi w tym czasie zadanie - znika możliwość zrobienia zlecenia. To utrudnia życie :/ zabijasz 30 miśków i nie robisz żadnego zadania w tym czasie, a wiadomo, że exp na misiach jest dobry dlatego, że są taski, bez nich też dobry, ale po to ktoś wymyślił zlecenia, żeby można było je realizować.
Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
13 Maj 2011, o 02:08 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Jezeli bierze 1 osoba (lider koniecznie) to powiem ze nie jest wazne czy masz zapisane w logach misji ze zadanie jest wykonane przy zdawaniu - jezeli lider ma wykonane to i kazdy z pt bedzie mial (tylko musza zdac sami ale nadal bedac w grupie). Nie patrz na to co masz w logu - wykonane zadanie przez lidera jest wykonane i juz - dla kazdego z grupy. Tak bylo z miskami i z szablakami na m3 zawsze jak robilem z grupa. Mozliwe ze cos po update sie zmienilo i mam niepelne info - w takim wypadku napisz i sprawdze zleconka w pt moze cos sie pozmienialo. Wtedy sprawdze i powiem ocb.
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
13 Maj 2011, o 02:13 |
![]() |
![]() |
|
Same w sobie zlecenia działają dobrze, tak jak napisałeś, z tym, że [b]podczas robienia nowego zadania[b] "zawieszają" się zlecenia. Już rozumiesz?
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
13 Maj 2011, o 03:32 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |