Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pytanie z Questu Femme fatale
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Lis 2017, o 13:12 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sattan Serwer: Tolnor |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci:Sattan Czas: 24.02.2018r. Koło godziny 17:00 Opis:Witam w dniu podany wyżej, wykonałem quest Femme fatale na 75lvl. Po ostatnim zadaniu na posesji Landaua z jednych z pokoi prowadziłem rozmowę z NPC, Miałem do wyboru 2 opcje. 1 opcja: (oddać 2x Stare Pierścienie każdy płatny 100k) 2 Opcja: (zabrać 2x Stare Pierścienie ze sobą) Wybrałem opcje 2 z czego dostałem 100k oraz 450k expa oraz te 2x Stare Pierścienie zostały w plecaku zablokowane u kogo można je sprzedać ?? Niektóre osoby mówią ze u Magów na Płaskowyż lecz u ani jednego ani u drugiego niema opcji takiej aby to sprzedać, niektóre osoby mówią w Barze Tąpnięcie lub Mordowni u Nikodema lecz jego tam niema. Proszę o pomoc |
|
25 Lut 2018, o 09:19 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Cinekawp92 napisał(a): Serwer: Larkas Nazwa postaci:Sattan Czas: 24.02.2018r. Koło godziny 17:00 Opis:Witam w dniu podany wyżej, wykonałem quest Femme fatale na 75lvl. Po ostatnim zadaniu na posesji Landaua z jednych z pokoi prowadziłem rozmowę z NPC, Miałem do wyboru 2 opcje. 1 opcja: (oddać 2x Stare Pierścienie każdy płatny 100k) 2 Opcja: (zabrać 2x Stare Pierścienie ze sobą) Wybrałem opcje 2 z czego dostałem 100k oraz 450k expa oraz te 2x Stare Pierścienie zostały w plecaku zablokowane u kogo można je sprzedać ?? Niektóre osoby mówią ze u Magów na Płaskowyż lecz u ani jednego ani u drugiego niema opcji takiej aby to sprzedać, niektóre osoby mówią w Barze Tąpnięcie lub Mordowni u Nikodema lecz jego tam niema. Proszę o pomoc Coś mi się kojarzy, że tam kiedyś sprzedałem, ale nie wiem czy z tego Q to było. Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka _________________ MaroLBN - MO 117LvL Larkas MaroLBNKOX - Sheed 70LvL Larkas |
|
25 Lut 2018, o 13:50 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Lis 2017, o 13:12 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sattan Serwer: Tolnor |
Byłem u niej i też nie mogę powtarzam że te Stare Pierścionek jest zablokowany w handlu i nie mogę go nawet ruszyć
|
|
25 Lut 2018, o 14:28 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Cinekawp92 napisał(a): Byłem u niej i też nie mogę powtarzam że te Stare Pierścionek jest zablokowany w handlu i nie mogę go nawet ruszyć A jeżeli chodzi i NPC w mordowni, to tam jest zdaje się jakiś, który pojawia się o wyznaczonych godzinach, np wieczorem, ale nie wiem, czy to akurat Nikodem. Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka _________________ MaroLBN - MO 117LvL Larkas MaroLBNKOX - Sheed 70LvL Larkas |
|
25 Lut 2018, o 14:41 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Lukas Landau/Darko Gnarl - najpewniej u któregoś z nich, w końcu oboje to znani handlarze.
_________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
25 Lut 2018, o 14:50 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Raz na jakis czas w barze tąpnięcie pojawia sie Nikodem, on od ciebie kupi. (Ja sprzedalem oba okolo godziny 21)
_________________ |
|
25 Lut 2018, o 14:54 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Grzesioen napisał(a): Raz na jakis czas w barze tąpnięcie pojawia sie Nikodem, on od ciebie kupi. (Ja sprzedalem oba okolo godziny 21) |
|
26 Lut 2018, o 04:13 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Cinekawp92 napisał(a): Grzesioen napisał(a): Raz na jakis czas w barze tąpnięcie pojawia sie Nikodem, on od ciebie kupi. (Ja sprzedalem oba okolo godziny 21) Tak jak mówiłeś u Nikodema znalazłem go o godzinie 11:30 w Barze dzięki za pomoc leci piwo obiecane. Proszę o zamknięcie tematu problem rozwiązany |
|
26 Lut 2018, o 12:46 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |