![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Moderacja krzyżowa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 11:50 Posty: 132 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 25 razy Nick w grze: xxxxxx Serwer: Tolnor ![]() |
Cytuj: Grać a moderować to różnica - tak, ale żeby moderować larkas grając normalnie na hc czy tam innym serwerze trzeba tam się zalogować jednocześnie zaniedbując konto na hc ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
12 Mar 2018, o 15:42 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 6 Sie 2015, o 12:14 Posty: 43 Miejscowość: wwa Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 19 razy Nick w grze: Uzi Serwer: Tolnor ![]() |
Dla mnie pomysł słaby. Gram na Duneb wiec go moderuje. Od innych serwerów są inni modzi. Uważasz ze mod nie jest bezstronny czy inne osoby z supportu z danego serwera to widocznie nie potrafisz zauważyć swojego błędu. Po co mam wbijać na np. Larkas, tracić mój czas na jakimś nupku 5 lvl, nie mogąc poexpic, jak będę karał za to samo co na Duneb
Edit: Pozwolenie na multi jest niemożliwe. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka _________________ 138 Druid, Tolnor |
13 Mar 2018, o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 11:50 Posty: 132 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 25 razy Nick w grze: xxxxxx Serwer: Tolnor ![]() |
HEH jak krótko jesteś modem
![]() Cytuj: Pozwolenie na multi jest niemożliwe. ![]() _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
13 Mar 2018, o 13:36 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 6 Sie 2015, o 12:14 Posty: 43 Miejscowość: wwa Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 19 razy Nick w grze: Uzi Serwer: Tolnor ![]() |
Nie - zwykłym graczom
![]() _________________ 138 Druid, Tolnor |
13 Mar 2018, o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jeśli by zrobić tą postać fikcyjną to nie była by ona zwykłym graczem . Można by nawet jej staty oraz exp
![]() ![]() _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
13 Mar 2018, o 14:23 |
![]() |
![]() |
|
A mi się pomysł nie podoba, co napisałem powyżej, może inny kolorowy jest za, czekamy na ich opinie.
_________________ 138 Druid, Tolnor |
13 Mar 2018, o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Ja również , należy pamiętać o korzyściach a mianowicie nikt by był nękany na macierzystym serwie prośbami o pomoc oraz konta z uprawnieniami zarobiło by się raz i zmieniono by tylko osobę która na nich gra nie musiałoby się za każdym razem ściągać nadawać uprawnień przy zmianach osobowych . Jest to rozwiązanie jak najbardziej wykonalne
![]() ![]() _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
13 Mar 2018, o 15:23 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Lepiej nie lepiej, praca modów to tak jakby wolontariat, nie są niczym zobowiązani na stałe. W każdej chwili mogą zrezygnować jak im się nie spodobają warunki. Dla mnie prosta sprawa zapytać czy chcą coś takiego, co jest równe poświęcaniu więcej uwagi w grze. Jeśli odpowiedź będzie negatywna u większości to zapytać, czy chcą coś takiego za więcej platyny. Jeżeli nadal znaczna część moderatorów odmówi to nie mamy o czym gadać.
Nie zawsze najważniejsza jest obiektywność, tym bardziej, że od nierównwgo traktowania zawsze możesz się odwołać do osoby bezstronnej. Nie zapominajmy, że większość osób, które mod "obsługuje" są jednak mu obcy. Komfort pracy musi być w pewnym stopniu komfortowy tym bardziej, że jest to tak jak wspomniałem niemalże wolontariat. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
13 Mar 2018, o 17:11 |
![]() |
![]() |
|
Albo po prostu zrobić nową rekrutacje dla takich modów co by chętni byli na takie zasady/warunki i by sobie skakali co tydzień, dwa po serverach.
Bo ja na tą chwilę bym odmówił. Wolę grać u siebie i w czasie gry moderować. _________________ 138 Druid, Tolnor |
13 Mar 2018, o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
|
To raczej by była odgórna zasada a nie dobrowolność
13 Mar 2018, o 18:19 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |