Re: Plaskowyz juz nie do expienia/reforma/lift
Volakis napisał(a):
Harpii po dwie nie dodali dla expa, tylko dlatego, że robienie łez potrafiło zajmować ludziom multum czasu i to było problemem, a nie chęć zwiększenia atrakcyjności płaskowyżu, dlatego też niedziwne, że nikt nie pomyślał o dodaniu grupek po 2 gorgony.
no wlasnie a co z ludzmi ktorzy chca tam expic, nikt przeciez nie bije harpii. Zawalili mobami dla 110+ a nie dali gorgon dla 70+. Jak juz to powinni wywalic te harpie do zlecenia gdzies na bok i dodac na srodek mobki do expienia a nie odwrotnie.
Sople to nie wiem kto bije, chyba nieszczesnicy ktorzy trafili na nieogarnieta gildie z kopalnia metalu zamiast kryształów. Trudnosc i exp z nich sa niczym w porownaniu do gorgony.
A gorgony sa bite bo rzeczywiscie daja fajny exp ale gorgone to ja ubije na max 55 lvlu solo(albo z petem na mo/rycu/bb) ale co dalej. Harpie do zlecen zawalily krainke a gorgon nie ma i to jest wlasnie problem.
Odświeżam.
Wystarcza dwie osoby zeby nie bylo co bić. Ale harpiami jest zawalone. To nienormalne ze mapka dla okolo 50-60 lvli jest miejscem pod DQ dla 110. A wieksze grupki wyrzucono na boki mapki na czarne pole. Jesli juz to wedlug mnie powinno byc odwrotnie. glowna czesc mapki dla 50-60 a gdzies po bokach harpie na czarnym ktore 110 moga sobie bic do DQ ryzykujac latwym dedem.
Połączyłem posty, nie pisz jednego pod drugim - Szymdaro