Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Event Vorlingów Duneb
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
AvadKevadra napisał(a): Termin jak termin, zrezygnujcie z planów jak chcecie lub po prostu nie płaczcie już, nie każdy event kręci się wokół was. A ty Kedulku ode mnie to się odsuń i zajmij się kimś innym. Ała, moja głowa... Boli mnie gdy czytam wypowiedzi mega hipokrytow... :/ Pozwole sobie zacytować twój płacz w poprzednich zapowiedziach eventów na Dunebie. 18.05.2017 AvadKevadra napisał(a): Przecież od dłuższego czasu wiadomo że wszelkie eventy, hh, są robione pod osoby uczące się, dla reszty może czasem coś skapnie, a może i nie. Kurcze, no tak, bo gracze, którzy pracują, nie mogą sobie pozwolić na ev w weekendy, i takowe ev są robione tylko dla osób, które chodzą do szkoły, no bo przecież nikt do szkoły/na uczelnie w soboty i niedziele nie chodzi 17.10.2017 AvadKevadra napisał(a): Przecież tu wszystko ostatnio jest robione pod wybraną grube graczy, inni się nie liczą, inni się mają po prostu dostosować. Termin jak termin, dlaczego teraz w ten sposób się wypowiadasz, a kiedyś płakałeś o tym? Kurczę, nie mogłeś się wtedy dostosować i nic nie pisać? 13.02.2018 AvadKevadra napisał(a): Ok ale dlaczego na każdym evencie ma korzystać młodzież szkolna, gdzie choć raz ekipa nie potrafi zrobić porządnego eventu dla pracujących w weekendy? AvadKevadra napisał(a): Ale dlaczego za każdym razem dogadzacie jednej grupie, a drugą permamentnie pomijacie? Czy jak raz zrobicie coś pod graczy mających czas tylko w tygodniu to Taern się zawali? Niestety ale nie dziękuje za event z którego jestem z automatu wykluczony bo nie spełniam kryteriów ekipy względem graczy. Ale przecież termin to termin, nie każdy event kręci się wokół ciebie, tak hipokryto to są twoje słowa z wczorajszego dnia, a 3 miesiące temu co innego pisałeś, o co chodzi?? 14.02.2018 AvadKevadra napisał(a): Dantalion napisał(a): Na niemal każdą okazję coś mamy, więc tak źle chyba nie jest pod tym kątem Wystarczy przejrzeć dział na forum. Tak, tylko szkoda że cały czas robicie wszystko pod jedną grupę graczy. NO POPATRZ, w końcu udało Ci się wywalczyć swoje! 14.02.2018 AvadKevadra napisał(a): Co wy macie z tym Avadem? Cały czas piszecie że w evencie nie muszą brać wszyscy udziału, ok. Ale jak piszę to czemu nie można porządnego eventu zrobić w tygodniu? Bo się okazuje że młodzież szkolna nie weźmie udziału, a ta część graczy musi mieć zagwarantowany udział w evencie. I głowną część eventu walentynkowego mamy 3dni po walentynkach. Nie część graczy tylko większość, a prawie wszyscy, czemu tylko Ty o tym płaczesz, a nie pol dunebu? Nie no lepiej zrobić event w czasie, kiedy na nim będzie 2x mniej osób niż w weekend 15.02.2018 AvadKevadra napisał(a): Aha czyli mniejszość to gorsza część graczy i dla nich nie warto nic robić? A czemu mniejsza część graczy nie może się dostosować? NO PRZECIEŻ NAPISAŁEŚ ŻE TERMIN TO TERMIN LOL 21.02.2018 AvadKevadra napisał(a): Czekam na taki event dla l pracujących w weekend. GRATULACJE!! WYWALCZYŁEŚ SWOJE !! specjalnie z tej okazji, iż tak płakałeś POD KAŻDYM tematem na forum z eventem na dunebie, zmienili termin z soboty/niedzieli na czwartek, w końcu dzień w tygodniu, który jest dla ciebie odpowiedni, a dla gimbusów, uczących się już nie, bo to jest ta druga większa część graczy, same gimbusy, według Twojego zdania, a ta mniejsza, garstka to osoby chodzące do pracy w niedziele 17.10.2017 AvadKevadra napisał(a): A niby dlaczego grupa graczy ma być po raz kolejny olana? Ciągle ekipa powtarza że każdego traktuje równo szkoda tylko że wy swoje a życie swoje. kurde, znowu sie nie mogłeś dostosować? a teraz piszesz żeby inny się dostosowali?.. beka 18.05.2017 sokolisko napisał(a): Witam, niestety nie będziemy powtarzać tego eventu. Przykro mi. Gro ludzi nie pracuje w weekend. Weekend skupia najwięcej Graczy. Takie eventy będą zawsze w weekendy lub świąteczne dni. No i panie sokolisko, słowo klucz to zawsze, chwila chwila, chyba jednak nie zawsze jeśli ten event na dunebie wypada w czwartek, przecież to nie jest weekend lub dzień świąteczny, po co, jako administracja najpierw piszecie iż eventy zawsze będą w weekend, a teraz nagle zmiana planów Koniec końców, hipokryta avad płakał płakał aż wypłakał swoje, dla jednej osoby, która notorycznie przy każdym evencie na duneb płakała, zmienili dzień z soboty na czwartek. No ale przecież administracja nie jest zależna dla jednego gracza, czyżby? (: Osobiście nie mam nic do tego, że taki termin eventu, czwartek w środku maja, chciałem tylko podkreślić jak wielkim hipokrytą jest avadzior, osoba, którą na dunebie nikt nie lubi Jego wypowiedź wczorajsza w tym temacie neguje w tym momencie jego wszystkie inne wypowiedzi "płacz" pod tematami eventów na dunebie, no ale to przecież nie ważne, hm? (: Wpis ląduje w SZ. Daruj sobie prowokacje względem Avada i sugerowanie, iż ma jakikolwiek wpływ na decyzje Administracji. ~Give _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. |
|
30 Kwi 2018, o 17:42 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |