Strona 1 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Drobna zmiana u tresera
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
U tresera Pitera nie można zacząć DQ dopóki ma się jakieś kamienie tresera w plecaku, fajnie by to było naprawić w 3 minuty.
_________________ Jeżeli chcesz poznać różnicę między samouczkiem a prawdziwym Taernem, odwiedź nas na hc. |
|
16 Cze 2018, o 19:56 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Z tego co pamiętam to celowy zabieg, jak mi sie przypomni w jakim celu to zedytuje post ;p
_________________ |
|
16 Cze 2018, o 20:17 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Sie 2015, o 05:04 Posty: 31 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: GoodTank |
Celowo żeby nie wejść do tresera z pełnym plecakiem.
Kamyki trochę ważą;). Dobrze byłoby zmniejszyć ich wagę |
|
16 Cze 2018, o 23:21 |
|
|
Duma Forum!
|
To nie jest błąd. Tak właśnie ma być. Waga kamieni tez jest celowo dobrana.
|
|
17 Cze 2018, o 00:55 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Celowo dobrana tylko po to, żeby ludzie kupowali najdroższe depo albo zakładali dziesiątki pustych postaci (ważny jest efekt a nie założenia).
Są ludzie którzy sprzedają po 50-100-150 sztuk a ktoś kto chce sobie czasem zebrać 10-20 to cierpi na tym najwięcej bo nie ma ochoty specjalnie zakładać kont pod trzymanie kamieni czy wykupywać najdroższego depo. Ot cała historia. |
|
17 Cze 2018, o 09:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@Heavenmaker Czaję, szczytny cel :p proponuję w takim razie zrobić to tak, że jeśli masz wystarczająco udźwigu, to możesz wybrać opcję DQ, a jak masz mniej niż 250 udźwigu wolnego, to opcja jest na inny kolor (nie do wzięcia) z dopiskiem "za mało udźwigu", wtedy to faktycznie będzie w pełni spełniało swoją funkcję
_________________ Jeżeli chcesz poznać różnicę między samouczkiem a prawdziwym Taernem, odwiedź nas na hc. |
|
17 Cze 2018, o 11:43 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Ja proponuję wyjść na dwór i sprawdzić ile waży 10 kamieni bo głupoty piszecie, jest zrobione dobrze, wątpię by ktoś dał radę podnieść 100 kamieni, takich wielkości choćby pięści.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
17 Cze 2018, o 15:39 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@up
W takim razie zapraszam do pracy na budowie, zobaczysz jakie głupoty piszesz i co potrafi zrobić czlowiek, jeśli musi _________________ |
|
17 Cze 2018, o 16:24 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@HELLSING
Mam znajomych pracujących na budowie i tu zgadzam się z grzesioen oczywiście nie każdy jest silny ale niektórzy robotnicy to potrafią uwierz mi Co do pomysłu nie sądzę aby zmiana była potrzebna mi jest dobrze jak jest też na swoim dr nigdy nie miałem z porządkiem w eq jak wiem że idę robić kamienie to robię miejsce w eq i się pilnuję więc dla takich osób powiem tylko tyle nauczcie się zarządzić eq i planować ekwipunek _________________ Taki trochę crepy typ powrócił ;P |
|
17 Cze 2018, o 18:59 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Rozumiem, że to miało być zabezpieczenie przeciwko wchodzeniu do tresera bez udźwigu (z powodu innych kamieni, jakie mamy w plecaku), ale skoro tak, to proponuję zrobić to jak należy - pełen udźwig możemy mieć z dowolnego powodu, a nie tylko z powodu kamieni, a sama obecność jednego kamienia w plecaku nie równa się brakowi udźwigu. Rozwiązanie:
Stary warunek wejścia na tresurę: - brak kamieni w eq (czyli nawet 1 kamień przy 500 wolnego udźwigu blokuje wejście) Nowy warunek wejścia na tresurę: - 250 wolnego udźwigu _________________ Jeżeli chcesz poznać różnicę między samouczkiem a prawdziwym Taernem, odwiedź nas na hc. |
|
17 Cze 2018, o 19:30 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 114 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |