Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ukazanie u vd w pvp
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Krótko i na temat. Ja jako łuk 120+ doszedłem do wniosku, że śmieszne jest to jak przychodzi sobie jakiś vd 85lvl robi mnie pod ukaz w runde i w drugiej rundzie ukazuje gdzie dmg zadaje mi minimalny (100 max) ze szpili więc moja propozycja jest taka aby vd w pvp również musiał zbić przeciwnika do 60% hp aby mógł go ukazać Zapraszam do wypowiedzenia się na ten temat
|
|
20 Cze 2018, o 17:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Muszę się zgodzić ukaz vd w pvp czasem jeśli nie zawsze wnerwia.
Najgorsze też jest to iż vd atakuje pierwszy w walce więc najpierw powinniśmy się skupić na unknięciu ukazania, a dopiero później na ewentualnej walce z vd. Osobiście myślę, że pomysł jest dobry bo jednak te kilkaset punktów hp do zbicia wyrównają szanse pomiędzy walkami vd vs inni. _________________ Taki trochę crepy typ powrócił ;P |
|
20 Cze 2018, o 18:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ne. Wg mnie wystarczy naprawić próg hp, bo gracza można zawsze.
|
|
20 Cze 2018, o 18:44 |
|
|
Inżynier
|
W końcu mam sojusznika w tym temacie Wiele razy już wspominałem o ukazaniu w pvp, że powinno być zmienione. Wyobraźcie sobie że macie 6k HP dostajecie zestaw i w drugiej rundzie widzicie na sobie "hit" za 5,8k...
|
|
21 Cze 2018, o 12:44 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Lis 2017, o 22:37 Posty: 3 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Laman Serwer: Ostlor |
Budda napisał(a): Wyobraźcie sobie że macie 6k HP dostajecie zestaw i w drugiej rundzie widzicie na sobie "hit" za 5,8k... Mając 6k hp vd musiałby Cię zbić do 4k hp, ponieważ 60% z 6k to 3,6k |
|
21 Cze 2018, o 18:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
a ja bym tam osłabi łukom trucie i lodową w pvp, nie można przy zmianach myśleć o sobie jak to robią niektórzy na s0, testerzy nie powinni kierować się emocjami i negatywnie się odnosić do osób które dowodzą ich kłamstwa i obłudy.
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
21 Cze 2018, o 18:19 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Lodowa została już osłabiona a trucie łuka działa tak samo jak trucie u vd
|
|
21 Cze 2018, o 18:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
ale można powiedzieć że ich efekty się nakładają jedno i drugie żre kondzie, dlatego bez epika pvp ryc ryc jest lipne bardzo co potwierdziły walki w profesjonalnych warunkach.
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
21 Cze 2018, o 18:51 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 5 Lis 2012, o 09:37 Posty: 75 Miejscowość: Kłaków Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 57 razy Nick w grze: Pafel |
Cleo napisał(a): Krótko i na temat. Ja jako łuk 120+ doszedłem do wniosku, że śmieszne jest to jak przychodzi sobie jakiś vd 85lvl robi mnie pod ukaz w runde i w drugiej rundzie ukazuje gdzie dmg zadaje mi minimalny (100 max) ze szpili więc moja propozycja jest taka aby vd w pvp również musiał zbić przeciwnika do 60% hp aby mógł go ukazać Zapraszam do wypowiedzenia się na ten temat Czy śmieszne... zależy jak na to patrzeć, weź pod uwagę fakt, że taki vd już na starcie nie osiągnie więcej jak ~60%, a z każdym kolejnym pa w 3 strefie, wartość szansy trafienia będzie jeszcze mniejsza. Dołóż jeszcze do tego, że musi trafić przynajmniej 3 z 5 ataków, w dodatku nie losowe, a konkretne, aby spełnić warunki na ukazanie. Poza tym ukaz, to tylko 30% szansy na zabicie, przy uwzględnieniu resów i pa znacznie mniej. Zatem przypadek, o którym piszesz można potraktować jako marginalny. _________________ Nie zabijaj polskich znaków! https://www.youtube.com/c/PafelVD Żmij Attawa Gorthdar |
|
21 Cze 2018, o 19:17 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 130 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |