Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem w Depozycie skrzynią
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Witam postanowiłem stworzyc nową postac wiem ze skrzynie w depozycie są jesli ktos wykupil a ja mialem wykupioną po przedniej postaci . i po zrobieniu nowej postaci na tej samym serwerze nie ma tej skrzyni .Dlaczego nie ma czy po aktulizacjach coś sie zmienilo ?
_________________ 2012-2013 serwer 4 Barbarzynca QubaBarb 2010-2011 serwer 3 kiedyś Nick: Brum Autko Zamkniety Temat nic się z tym już nie zrobi ] |
14 Maj 2011, o 20:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Nie, to błąd. Drygu musi się tym zająć. I wyśledzić, co to się dzieje z tym depo...
Mówisz, że robiłeś nową postać i na niej nie ma? A kiedy kupowałeś? _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
14 Maj 2011, o 21:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
skrzynie kupiłem już dobrze nie pamiętam ale to było jakos miesiąc temu . i jeszcze zrobilem tak ze 2 raz założyłem postać i też nie było mojej skrzyni
_________________ 2012-2013 serwer 4 Barbarzynca QubaBarb 2010-2011 serwer 3 kiedyś Nick: Brum Autko Zamkniety Temat nic się z tym już nie zrobi ] |
14 Maj 2011, o 21:51 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To może być pewien klucz... Drygu?
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
15 Maj 2011, o 01:28 |
|
Współpracownik Gnarla
|
możesz mi wytumaczyc co to jest klucz dryku?
15 Maj 2011, o 03:07 |
|
Chodząca legenda
|
klucz = trop, podpowiedź (w tym wypadku). Drygu = nick admina
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
15 Maj 2011, o 03:10 |
|
Współpracownik Gnarla
|
to jak temu adminowi coś powiedziec ? czy napisac ? żeby naprawił błąd
15 Maj 2011, o 03:44 |
|
Uczeń Simona
|
Sam zajrzy do tego posta i napisze jak cos z tego wyjdzie - czekaj spokojnie .
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
15 Maj 2011, o 03:44 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dobrze za czekam za adminem .
15 Maj 2011, o 13:51 |
|
Administrator
|
To teraz podstawowe pytanie: nazwy postaci oraz numer serwera?
Zakładasz nową postać na tym samym serwerze czy na innym? Spróbuj przetestować czy jak założysz jeszcze jedną postać to dalej nie będziesz miał depozytu.(popros gm'a żeby przyzwał cię z prologu prosto do trentis jeżeli nie chce ci się przechodzić) |
15 Maj 2011, o 14:13 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |