Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ignore
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam, proponuję wprowadzić opcje ignora na forum.
Już tłumaczę o co chodzi. Farmiąc małe boski lubię sobie wejść czasem poczytać różnego rodzaju posty na forum, wszystko jest ładnie pięknie dopóki w którymś z nich nie pojawi się Avad. Przeczytam te jego egoistyczne wypociny, na chwilę odetchnę, ale 3 posty niżej znów pojawia się ww. osoba. Po drugim poście odechciewa mi się wszystkiego, stąd też pomysł o wprowadzenie ignorowania gracza na forum. Opcja ta działałaby tak samo jak w grze, nie dostajemy od ignorowanej osoby wiadomości prywatnych ani nie widzimy jej postów, lecz zamiast wpisywania komendy powstała by nowa ikonka obok zgłaszania postu, czy kufla. _________________ Kiedyś grałem w kapsle, na nich miałem fajne flagi. Już wtedy inni gracze byli dla mnie słabi. |
|
14 Lip 2018, o 20:58 | ||
Błądzący w Tunelach
|
Meh, najczęściej patrzy sie kogo post sie czyta. Widzisz post kogoś kogo nie lubisz? Ignoruj te osobe i czytaj dalej
_________________ |
|
14 Lip 2018, o 21:31 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jest możliwość dodawania osób do wrogów i przyjaciół, polecam zapoznać się z ustawieniami w swoim profilu.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
14 Lip 2018, o 21:33 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |