Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przyszłość Forum.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
https://scr.hu/BdeOGm - czyżby ekipa szła w stronę antydemokratycznych represji w stosunku do nie wygodnych graczy? Ponoć ekipa nie staje po jednej ze stron. Ponoć.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
3 Sie 2018, o 17:46 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ekipa idzie Ci na rękę.
Prawdopodobnie będziesz mógł rozmawiać z osobami z podobnymi upodobaniami politycznymi _________________ |
|
3 Sie 2018, o 17:49 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
zawsze to coś, choć bym wolał żeby ekipa dala jakieś narzędzia do eliminowania imbecyli z forum
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
3 Sie 2018, o 17:52 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
kerklis napisał(a): zawsze to coś, choć bym wolał żeby ekipa dala jakieś narzędzia do eliminowania imbecyli z forum Widać jaśnie oświeceni towarzysze nie umieją nie obrażać. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
3 Sie 2018, o 17:57 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Te drażliwe tematy to w większości polityka gdzie zdania są podzielone i takie coś powstaje by uniknąć tak zwanej niekulturalnie "gównoburzy"
Jak dla mnie na forum powinny powstawać tematy TYLKO powiązane z Taernem lub Forum _________________ Gdybym tylko mógł, dałbym pojeździć Klejnotowi Nilu na moim garbie. Może po tym zlitowałby się nade mną i rzuciłby mi dollara. Za to wykupiłbym całą żabkę Judasz umarł za nas na krzyżu, a Prometeusz dał nam LPG i Europalety. |
|
3 Sie 2018, o 17:59 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Avad ty hipokryto , rano sam obrażałeś na czacie globalnym
_________________ Mo 127lvl. |
|
3 Sie 2018, o 17:59 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Hmm, opcja, która spowolni twoje rządy na forum i odrazu wielka obraza.
Przykro mi, że moje słowa w temacie odnośnie Ciebie sie sprawdzają. _________________ |
|
3 Sie 2018, o 18:01 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Nic o mnie nie wiesz ale braffo dostaniesz plusy u gtw. Może nawet awansujesz, będziecie mogli pisać w swoim własnym gronie adoracyjnym. Całe forum będzie tylko dla was, nikt nie zakłóci waszej szarej egzystencji.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
3 Sie 2018, o 18:09 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie wchodze na forum DUMY TAERNU, żeby czytać posty o stronie lewicy, przyjmiwaniu emigrantów ani o religii islamu. Wchodze tu poczytać o grze, dla mnie to oczywista zmiana co planuje ekipa. Twoje szczęście, że prawdopodobnie dalej będziesz miał możliwość dzielenia się swoimi poglądami.
_________________ |
|
3 Sie 2018, o 18:19 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Grzesioen napisał(a): Nie wchodze na forum DUMY TAERNU, żeby czytać posty o stronie lewicy, przyjmiwaniu emigrantów ani o religii islamu. Wchodze tu poczytać o grze, dla mnie to oczywista zmiana co planuje ekipa. Twoje szczęście, że prawdopodobnie dalej będziesz miał możliwość dzielenia się swoimi poglądami. A ktoś cię zmusza do ich czytania, powiedz kto to ukaramy go w imieniu księżyca. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
3 Sie 2018, o 18:31 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |