Strona 7 z 7 |
[ 64 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Postać, która kojarzy mi się z zaklęciem z Harrego Pottera
Postać, która kojarzy mi się z zaklęciem z Harrego Pottera
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
AvadKevadra napisał(a): Grzesioen napisał(a): ...bo ludzie tacy jak Ty nie powinni tu być... Tacy jak ja? Czyli jacy gorsi od kasty rządzącej? Spokojnie już nie długo będziecie już tylko w waszym wąskim gronie, pozbawieni krytyków i graczy gorszego sortu, bo wy z tych lepszych. Nie gorsi od kasty rządzącej tylko zwyczajnie głupi _________________ |
|
4 Sie 2018, o 10:34 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No oczywiście regulamin pod nas bo nie chcemy polityki na forum gry ;o
|
|
4 Sie 2018, o 10:36 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Grzesioen napisał(a): Tak, bo ludzie tacy jak Ty nie powinni tu być Radziłbym Ci sie już odzwyczajać od trolowania, bo potem może być ciężko kolego. A może to ludzi twojego pokroju należy się pozbyć z tego Forum? Bo przecież kim ty jesteś, aby decydować kogo ma tu nie być? Ja nie rozumiem tej fali nienawiści na Avada, bo przecież narzekaliście, że to "Forum" umiera, a jak już coś zaczyna się dziać chcecie usunąć niektórych ludzi, tylko dlatego że mają inne poglądy i Wy tego nie jesteście w stanie zrozumieć. _________________ ŁesHores-Sh 124lvl Gildia:Świnki Morskie "Łes, po prostu Łes" |
|
4 Sie 2018, o 10:39 |
|
|
Administrator
|
Tak skonstruowany temat, skierowany w zasadzie do jednej osoby, wprowadza wyłącznie niepotrzebne napięcia.
Zamykam. |
|
4 Sie 2018, o 10:44 |
|
|
Strona 7 z 7 |
[ 64 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |