Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Potwierdzanie blokowania konta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam, chciałbym zasugerować abyście dodali potwierdzanie blokowania konta przez kod odzyskiwania. Zabezpieczyło by to konto przed banowaniem przez niechcianych graczy kiedy kod przez przypadek komuś wypanie z rąk. Ułatwiło by to sprawę bo tylko właściciel konta by mółg je zablokowac i zmniejszyło by to ilość osób w kolejce do odbanowania
_________________ Pajeon z Ostrol od Franków Gorthdar http://scr.hu/1zfl/il9r6 Dawaj EPOLA Nie istnieje ten, który istnieć nie chce. |
10 Sie 2018, o 15:52 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Twoim zadaniem jest dopilnować, żeby kod przez przypadek nie wpadł w niepowołane ręce.
Nie zrobiłeś tego - musisz płacić. Tutaj ceną jest czas, który stracisz czekając na odpowiedź supportu |
10 Sie 2018, o 16:59 |
|
|
Ciekawe czy bys tak mowil jak bys sam popełnił gafe
a dodac kod do potwierdzenia to raczej nie problem _________________ Pajeon z Ostrol od Franków Gorthdar http://scr.hu/1zfl/il9r6 Dawaj EPOLA Nie istnieje ten, który istnieć nie chce. |
10 Sie 2018, o 17:17 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie rozumiem pomysłu potwierdzenia,przecież jak ktoś już ma Twój kod to i potwierdzi sobie tym kodem chyba, że ja o czymś nie wiem? Tak jak pisał Kirishima, nie dopilnowałeś kodu to już Twój problem... Jak dla mnie to i tak po tych 7 latach co ludzie pisali, że taern jest słabo zabezpieczony to w końcu twórcy się postarali i domyślili, że jednak ten kod się przyda Jedyne za czym był jeszcze to, żeby móc zmienić kod za odpowiednią zapłatą jak to bywa w innych produkcjach (czytaj zgubiony kod/zapomniany kod).
|
10 Sie 2018, o 17:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Way napisał(a): Jedyne za czym był jeszcze to, żeby móc zmienić kod za odpowiednią zapłatą jak to bywa w innych produkcjach (czytaj zgubiony kod/zapomniany kod). Pisałem o tym. Przydałoby się, bo wiadomo jacy są niektórzy gracze |
10 Sie 2018, o 17:45 |
|
|
Nie rozumiecie. Chciałbym aby BANOWANIE konta za pomocą KODU było potwierdzane przez email ponieważ do emailu ma dostęp tylko posiadacz konta Pomogło by to dodatkowo zapobiec głupiej zabawie w banowanie kont przez graczy ^^
_________________ Pajeon z Ostrol od Franków Gorthdar http://scr.hu/1zfl/il9r6 Dawaj EPOLA Nie istnieje ten, który istnieć nie chce. |
10 Sie 2018, o 18:15 |
|
|
KubuśPajeon napisał(a): Nie rozumiecie. Chciałbym aby BANOWANIE konta za pomocą KODU było potwierdzane przez email ponieważ do emailu ma dostęp tylko posiadacz konta :) Pomogło by to dodatkowo zapobiec głupiej zabawie w banowanie kont przez graczy ^^ Przeciez do kodu ma dostep tylko posiadacz konta chyba ze go jakos udostępni to juz nie... W taki sam nieroztropny sposób może oddac komus hasło do emaila, na którym znajdzie sobie wiadomośc z kodem. Wtedy zrobi ktos temat z potwierdzeniem przez SMSa ale przeciez to do niczego nie zobowiazuje i zrobimy temat z obowiązkową wizytą weryfikacyjną we Wroclawiu u dryga. [dwie literówki poprawione; edit) Za swoją głupote się płaci i zadne systemy cie przed nia nie ochronia. KubuśPajeon napisał(a): Ciekawe czy bys tak mowil jak bys sam popełnił gafe A argument "ciekawe co było gdybyś był na moim miejscu/popełnił taki sam bład jak ja" to chyba jeden z najgłupszych jakie zdarza mi sie słyszeć co jakiś czas. To proste, ja bym nie pozwolił na to aby znaleźć się w takiej sytuacji. "Ciekawe czy bys tak mówił gdyby zaatakowały nas smoki z bajek..." Ostatnio edytowany przez seba11pl, 10 Sie 2018, o 21:17, edytowano w sumie 1 raz |
10 Sie 2018, o 20:17 |
|
|
Co za problem jest dodac potwierdzenie przez meila tak jak potwierdzamy założenie konta ?
10 Sie 2018, o 20:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
KubuśPajeon napisał(a): Co za problem jest dodac potwierdzenie przez meila tak jak potwierdzamy założenie konta ? Może dla nich to to problem gdy robią 3D nie sądzisz? _________________ Ferdynand Foch ( podczas obrad w Wersalu ) - To nie pokój tylko zawieszenie broni na 20 lat. Nie pomylił się ani o rok. Hej, Ty. Kto ja? Nie Twoja babcia. Jasne, że Ty. |
11 Sie 2018, o 16:42 |
|
|
Czy ja mowie o natychmiastowym dodaniu tego? Zaproponowałem tylko dodanie dodatkowej funkcji bezpieczenstwa
11 Sie 2018, o 20:04 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |