Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na przyszłość.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Sie 2018, o 01:27 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Qni Serwer: HardCore |
Pewnego razu siedząc na v1 zapomniałem zmienić eq na res , pomyślałem wtedy aby wprowadzić w przyszłości strony z szybki wyborem zapisanego przebrania a chodzi mniej więcej o to :
W zakładcce ekwipunek dodać pola ponumerowane 1,2,3 (oczywiście mogą być one za pewną kwotę platyny). Okna te wzorowały by się na naszej karcie ekwipunku które ponizej miały by opcję "zapisz" i "wczytaj" . Narazie to tyle , mam nadzieję zobaczyć mój przypadkowy pomysł w dalekiej przyszłości . |
24 Sie 2018, o 01:51 |
|
Inżynier
|
Doskonałym przypomnieniem, a zarazem możliwością założenia resów dla zapominalskich, jest porostu zgon Dlatego nie widzę potrzeby wprowadzania takich udziwnień.
Równie dobrze, można było by wprowadzić autopilota do chodzenia po mapie albo symulacje walki, żeby nie było trzeba klikać w ataki Pomysł abstrakcyjny _________________ Mój Kanał :ApogeumQ Żmij,Żmij,Latarnia Życia,Imisindo ApogeumQ/Apo- Ostlor ApogeumqHc-HC |
24 Sie 2018, o 02:52 |
|
Chodząca legenda
|
Wystarczy sprawdzić pierwszą stronę w zmianach lub poszukać tematów z hasłem ekwipunek, pomysł pojawił się kilka razy. Polecam temat "alternatywny ekwipunek". Proszę korzystaj z wyszukiwarki i nazywaj tematy zgodnie z ich esencją, ta nazwa nie mówi czego dotyczy treść.
Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
24 Sie 2018, o 06:33 |
|
Inżynier
|
Mariano Italiano napisał(a): Doskonałym przypomnieniem, a zarazem możliwością założenia resów dla zapominalskich, jest porostu zgon Dlatego nie widzę potrzeby wprowadzania takich udziwnień. Równie dobrze, można było by wprowadzić autopilota do chodzenia po mapie albo symulacje walki, żeby nie było trzeba klikać w ataki Pomysł abstrakcyjny Nie wiem co widzisz w tym abstrakcyjnego (udziwnienie??), to rozwiązanie jest bardzo popularne w wielu grach cRPG i według mnie świetnie się sprawdza gdy mamy wiele zestawów ekwipunku (co prawda w Taern chodzi głównie o zmianę resa). Taki mechanizm już dawno powinien powstać dla osób mających wykupioną premkę i mam nadzieję że w 3D takie rozwiązanie się znajdzie. BTW. Tak jak Szymdaro napisał, ten temat był już wałkowany wiele razy, ale nie wiem czy w którymś z tematów wypowiadał się ktoś z ekipy? tak, w tym wskazanym przeze mnie - Szymdaro _________________ Barb 140, Tolnor. |
24 Sie 2018, o 09:13 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |