Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wezwanie pomocy
Wezwanie pomocy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
Tylko zrozum fakt że osoby przechodzące mało obchodzi jak jakiemuś randomowi idzie w walce i raczej mało kto zwraca uwagę czy ma odblokowane i jeśli tak to czy potrzebuje pomocy. Ikona wyraźnie sygnalizowałaby fakt że ktoś chce, by mu pomóc.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
3 Paź 2018, o 18:33 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie dajesz rady to uciekasz. Nie widzę sensu powolnego umierania w walce z nadzieją na to że akurat ktoś będzie przechodził i zechce mi pomóc
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
|
3 Paź 2018, o 19:05 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam.
Pomysł rewelacyjny, bardzo mi się ta idea spodobała. Taka czerwona raca nad głową gracza sygnalizująca prośbę o pomoc stworzyla by w naszej grze postawę heroizmu. Uważam iż, można by nawet pokusić się o wprowadzenie nowej statystyki nie tylko zabójca/łowca ale także "anioł stróż" Zdecydowanie jestem za! Nabijanie statusu zabójcy jest drogie (it u know what i think) ale juz takie nabijanie statusu "aniola" może mieć swoje plusy. Pozdrawiam. BhaLy. PS. Add1-odnośnie pkt statystyk z pomagania, tak sobie wymyśliłem odnośnie sposobu zdobywania punktów statystycznych "anioła". Wyglądało by to w ten sposób iż takie punkty przyznawane były by w momencie uratowania postaci która przez to że do niej doskoczyliśmy nie zgineła. Przykład: Zenek bije wenda, Zenek nie daje rady, posiada 60%hp. Zenkowi koło zegara pojawia się czerwona raca. Zenek klika racę. Nad Zenkiem pojawia się czerwona poświata którą dostrzega lubiany przez wszystskich Bhaly. Bhaly hopa do Zenka i razem wygrywają walkę z Wendiego. Zenek nie padł a Bhaly ma nowego przyjaciela i dodatkowe 50pkt "anioła". Bhaly się cieszy ponieważ gdyby Zenek padł nie dostał by on wywalczonych 50pktów statystyki. Z wyrazami szacunku i życzeniami dropa Wasz Forumowicz Bhaly. _________________ "Nie zmienisz biegu rzeki, bo rzeki budują to przez wieki" Ostatnio edytowany przez Bhaly, 6 Paź 2018, o 01:23, edytowano w sumie 1 raz |
|
3 Paź 2018, o 22:45 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Widzę jedynie tą propozycje w walkach pvp. W dodatku powinna być płatna w platynie.
_________________ ... gdy ogień się wypali - nawet kowal niczego nie wykuje... |
|
4 Paź 2018, o 10:30 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 117 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |