Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
IP BANNED
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 31 Paź 2018, o 12:34 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: HardCore |
Serwer: Duneb
Nazwa postaci: MaximusEmi Czas: Opis: Witam serdecznie mam mały problem z logowaniem po logowaniu od razu przechodzi mi IP BANNED. i to na każdej postaci gram już parę lat i nic nie złamałem przepisów. Jedynie co to zmieniłem modem plusa na inni z innym nr. telefonu, może to być przyczyną. Ale komputer mam taki sam. Nie znam się na tym. Proszę o pomoc i gdzie to można napisać o odblokowaniu konta. Z góry dziękuje |
31 Paź 2018, o 12:41 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Zrestartuj modem, wtedy powinno Ci się zmienić IP. Prawdopodobnie zostało Ci przypisane IP z puli zbanowanych adresów.
_________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
31 Paź 2018, o 13:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 31 Paź 2018, o 12:34 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: HardCore |
A jak mam to zrobić w grze ?
|
31 Paź 2018, o 14:02 |
|
Uciekinier Taernijczyk
oki już działa wyłączyłem i włączyłem modem. jeszcze raz dzięki
|
31 Paź 2018, o 14:13 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |