Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Karmienie petów
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam
Wpadłem na pomysł stworzenie możliwości karmienia petów (NIE CHODZI MI TU O PETY W GILDI). Mogło by to działać w następujący sposób: Posiadając przy sobie peta można by było nakarmić go różnym rodzajem jedzenia. W zależności od wartości jedzenia pet otrzymywałby różne bonusy np. więcej PŻ, większe obrażenia, lepsza celność itp. pseudoFAQ: -Peta można by było nakarmić raz dziennie. -Można by go było karmić w każdym miejscu.
Spoiler:
-Efekt nakarmienia trwałby określony czas (np. godzina po nakarmieniu). -Nakarmione pety nie były by OP. Pozdrawiam Magickus |
|
24 Lis 2018, o 23:52 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Moim zdaniem powinny być to tylko bonusy defensywne, gdyż tego zaczynać brakować a bonusy, które podałeś są wystarczające poprzez wbijanie lvl petowi i zakładania ekwipunku.
Jestem na tak |
|
25 Lis 2018, o 00:12 |
|
|
|
Way napisał(a): Moim zdaniem powinny być to tylko bonusy defensywne, gdyż tego zaczynać brakować a bonusy, (...) Rzeczywiście masz rację, ale podane przeze mnie bonusy to tylko przykłady. Pozdrawiam i dziękuję za poparcie pomysłu _________________ Główna postać: Nick: Magickus Profesja: MO |
|
25 Lis 2018, o 14:01 |
|
|
|
Mi sie nie podoba.
Po pierwsze nie widze potrzeby dodawania takich rzeczy. Pet wzmacnia sie przez lvlowanie i ubieranie nowego sprzetu (co jest tez zwiazane z jego poziomem). I nie chce aby były silniejsze niż teraz. A po drugie model z codziennym karmieniem tez mi sie nie podoba. Dodatkowa i zapewne uciążliwa codzienna czynność. Najpier trzeba by zdobyc jakies jedzenie i to by juz troche czas zabierało z kazdego dnia. Nie podoba mi sie. Ta gra juz promuje nolife'ow wiec po wiecej. |
|
25 Lis 2018, o 14:55 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł dość ciekawy ale ja bym stawiał na świątynie dla peta ,a nie jego karmienie.
_________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
|
26 Lis 2018, o 11:28 |
|
|
|
Boogiboy napisał(a): Pomysł dość ciekawy ale ja bym stawiał na świątynie dla peta ,a nie jego karmienie. Pomysł ze świątynią też jest dobry. _________________ Główna postać: Nick: Magickus Profesja: MO |
|
26 Lis 2018, o 20:35 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 125 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |