Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Rary lepsze od Epików - czas to naprawić!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja również uważam że reforma epika jest potrzebna.
Epik powinien moja postać robić lepsza - lepsza bo stać mnie na wydatek czasem nawet 1kkk Na dzień dzisiejszy po raz drugi bym żmija nie kupował - wolałbym założyć berlinowy widelec wyexpić na 7/8 poziom a za 950kk ulepszyć sobie eq. _________________ Temorek - Mag Ognia[140 poziom] - Tolnor |
5 Sty 2019, o 14:46 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Epiki wymagają zmian już od długiego czasu, wystarczy popatrzeć chociaż na trójząb, który jest tylko wierzchołkiem tej góry
Pamiętam powtarzany przeciwko temu, argument że są dostępne od 60 lvla to niech będą od osiemdziesiątego piątego albo i setnego LosLukaszos napisał(a): Dalej czekam na crafting nowych epików który będzie cholernie wymagający i czasochłonny, a nie polegający na szczęściu jak prawie wszystko w tej grze. To bardzo dobry pomysł, od dawna jestem za wprowadzeniem dodatkowych możliwości zdobycia epika, które w żaden sposób nie są wyjątkowe dla ludzi, którzy dropnęli ich po kilka sztuk a dla niektórych stanowią relikt, który mogą sobie jedynie polizać przez szybę. W sklepach powinny być od dawna- oczywiście za odpowiednio wysoką cenę i choćby możliwość kupna w ten sposób tylko jednego na dane konto. Crafting również na plus. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
5 Sty 2019, o 17:15 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |