Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Walentynkowy turniej
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Paź 2018, o 21:22 Posty: 2 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DzieckoRusa Serwer: Tolnor |
Witam.
Wielkimi krokami zbliżają się walentynki, jak wiadomo jest to święto par. Chciałbym zaproponować zorganizowanie turnieju 2vs2 w przedziale lvlowym 1-140 lub innymi przedziałami. Warunek jest taki że jedna postać musi być płci męskiej a druga żeńskiej. Nagrodą za 1 miejsce będzie skin walentynkowy dopasowany do postaci lub wybrany przez zwycięzców. Aby uniknąć sytuacji w której ktoś zmienia płeć specjalnie na turek proponuje przyjmować graczy którzy posiadają daną płeć dłużej niż 2 miesiące. Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi lub poprawki do tego pomysłu to śmiało pisać. Pozdrawiam DzieckoRusa |
|
13 Sty 2019, o 23:39 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Już pomijając samą ideę, walentynki jak zauważyłeś to święto par to dlaczego nie uznajesz par homoseksualnych?
edit. Widzę, że w kimś homofobia się rodzi. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park Ostatnio edytowany przez Onion, 14 Sty 2019, o 02:41, edytowano w sumie 1 raz |
|
13 Sty 2019, o 23:53 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Paź 2018, o 21:22 Posty: 2 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DzieckoRusa Serwer: Tolnor |
Homoseksualiści w tym czasie mogą sobie zrobić protest pod areną i pokolorować eq na tęczowo
Proszę o zachowanie spokoju i więcej tolerancji. Dyskryminacja nie jest tu dopuszczalna. Szymdaro |
|
14 Sty 2019, o 01:11 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Hmm...
A ja napiszę że mi się pomysł podoba, zawsze to coś bardziej ,,wyjątkowego,, niż zwykły turniej w przedziale 1-140. A walentynki mamy raz do roku. Co do nagrody - spoko opcja! Taki skin (weźmy na przykład portki, ale mogą być nawet rękawiczki liczy się sentyment) z jakimś fajnym upamiętniającym napisem to fajny symboliczny podarunek. A żeby było ciekawiej... może damska wersja dla postaci męskiej a męska dla kobiecej?... Oczywiście NU. W sumie nie musi być to akurat turniej, liczę na wyobraźnie ekipy Dodam jeszcze kilka zdań od siebie... Mam nadzieję że również w tym roku zawita na serwerach poczta walentynkowa! Chodź ja walentynki się nie doczekałam to fajnie było czytać te wszelakie wpisy . A było ich sporo i wszystkie były na prawdę wyjątkowe. Udoskonaliłabym również skiny które były rok temu. Akurat nie w kwestii wyglądu, bo są na prawdę urocze. Jak się nie mylę owe skiny po zakupie były od razu przypisywane na naszą postać. Co sprawiło że nie mogliśmy ich podarować. A to chyba o to powinno chodzić Mam nadzieję że to zostanie zmienione. Jak dobrze sięgam pamięciom dokładnie 2 lata temu na serwerach przy posesji de Vries odbyła się imprezka z okazji walentynek. Polegała ona bodajże na zbieraniu przedmiotów za które później otrzymaliśmy nagrody. Mało tego, co bardzo mi się spodobało a rok później zasmuciło że ekipa zrezygnowała z tego przedsięwzięcia - Na posesji de Vires 14 lutego wyrosły róże! Które zbieraliśmy by później z wybraną przez nas osobą (oczywiście musiała być to płeć przeciwna) udać się do bodajże Wodzireja który przenosił nas do wnętrza posiadłości gdzie byliśmy tylko my razem z ,,wybrankiem/wybranka,, . Z wspomnianych kwiatów składaliśmy sentymentalny bukiet który zabierała jedna osoba a druga kopertę :> Oba itemki posiadały opisy których nie pamiętam ale wiem, że były upamiętniające I tu mała sugestia jeżeli ekipa zdecydowałaby się na powtórkę - na owych itemkach mogłyby znajdować się nicki osób które to wykonały. Więcej sentymentów i wspomnień! Dla zainteresowanych link do wpisu na blogu opisujący wydarzenia podczas walentynek które miały miejsce dwa lata temu - http://blog.taern.com/update-changelog- ... ad-cz-118/ Tyle ode mnie _________________ Prawo przejścia, igranie z ogniem... klasyczna indywidualistka Niech żyją król i królowa zamieszania |
|
14 Sty 2019, o 02:24 |
|
|
Uczeń Simona
|
karinaaaaa napisał(a): Które zbieraliśmy by później z wybraną przez nas osobą (oczywiście musiała być to płeć przeciwna) udać się do bodajże Wodzireja który przenosił nas do wnętrza posiadłości gdzie byliśmy tylko my razem z ,,wybrankiem/wybranka,, . Nie, nie musiała to być płeć przeciwna. Tak, piszę z autopsji. _________________ Mag Ognia 140 |
|
14 Sty 2019, o 04:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Co do pomysłu na turniej to wydaje mi się, że przewaga płci męskiej nad płcią piękna jest zbyt duża, co sprawi, że wielu graczy zwyczajnie nie będzie mogło wziąć udziału w zabawie. Ponadto od dłuższego czasu turnieje są urozmaicane (konto premium, wejściówki, podwójne nagrody) więc nie ma co przesadzać z tą różnorodnością. A co do eventu walentynkowego, choćby pod postacią "sprzed dwóch lat", jak najbardziej na plus. Wydarzenie maksymalnie klimatyczne i choć z pozoru bardzo niepasujace do uniwersum, to udało się wpleść je w przyjemny sposób.
I może w końcu znajdę drugą, wirtualną połówkę _________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
|
14 Sty 2019, o 10:54 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Dark_Woolf napisał(a): Co do pomysłu na turniej to wydaje mi się, że przewaga płci męskiej nad płcią piękna jest zbyt duża, co sprawi, że wielu graczy zwyczajnie nie będzie mogło wziąć udziału w zabawie. Ponadto od dłuższego czasu turnieje są urozmaicane (konto premium, wejściówki, podwójne nagrody) więc nie ma co przesadzać z tą różnorodnością. A co do eventu walentynkowego, choćby pod postacią "sprzed dwóch lat", jak najbardziej na plus. Wydarzenie maksymalnie klimatyczne i choć z pozoru bardzo niepasujace do uniwersum, to udało się wpleść je w przyjemny sposób. I może w końcu znajdę drugą, wirtualną połówkę Tak, przewaga płci męskiej nad piękną jest duża oraz wiele graczy zwyczajnie nie wzięłoby udziału. Ale tu nie o to chodzi. Nie chodzi o to by w turnieju udział wzięło od razu pół serwera, nie chodzi o ilość. Turnieje są urozmaicone. Zgodzę się. Ale zauważ że taki turniej nie byłby zwykły I do tego raz w roku o myślę całkiem fajną nagrodę. Ponadto, cieszę się że nie tylko mi event walentynkowy sprzed dwóch lat się podobał i nie tylko ja chcę powtórzenia edycji @LosLukaszos Nie byłam pewna, lecz wydaje mi się że z koleżanką wejść do wnętrza posesji nie mogłam Ale może się myle _________________ Prawo przejścia, igranie z ogniem... klasyczna indywidualistka Niech żyją król i królowa zamieszania |
|
14 Sty 2019, o 19:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Posiadłość de Vires jest, moim zdaniem, świetnie namalowana i również bardzo klimatyczna - sama w sobie. Jednak w tym momencie jej potencjał nie jest wykorzystywany w pełni, żeby nie powiedzieć, że wcale. Sam wątek ścieżki fabularnej to zdecydowanie za mało na tak, bądź co bądź, sporą i malowniczą krainkę.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
|
14 Sty 2019, o 19:47 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Zgadzam się, jeżeli wprowadzacie skiny których celem było podarowanie ich to nie powinny one być podpisane, bo to psuło cały cel. Cena też nie należała dla najniższych, w grze każdy może posiadać drugą połówkę lecz dla 30 lvl by wydać 350 platyny na skin + 50 platyny na morph, jeżeli chciał go komuś podarować było sporym kosztem, nieraz niemożliwym do osiągnięcia.
Mam też nadzieję że jeżeli w tym roku pojawią się skiny to nie pójdziecie po najniżej linii oporu lecz dodacie nowe. W zeszłym roku były to bronie, w tym mogą być hełmy. Co do tematu turnieju, pomysł bardzo ciekawy i jestem przekonany że zorganizowanie go nie stanowiłoby problemu dla GM, lecz zdecydowanie dodałbym inne przedziały niż 1-140 bo jaki to ma sens by tylko 140 wygrały całość. Tutaj powinny pojawić się przedziały 1-30 31-50 51-80 81-110 oraz 111-140 wtedy taki turniej będzie miał sens. Inicjatywa dobra ale trzeba się postarać by to miało dla wszystkich sens a nie tylko dla 140 lvl. Za 2 tygodnie walentynki więc chce odświeżyć temat, w szczególności chce zaapelować by te skiny walentynkowe które rzekomo mają być prezentem dla drugiej osoby nie były podpisane ponieważ to niszczy cały sens tej inicjatywy. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
14 Sty 2019, o 20:17 |
|
|
Chodząca legenda
|
W związku ze zbliżającymi się walentynkami temat zyskuje na świeżości. Powyższy post słusznie wskazuje bezcelowość blokowania w handlu skinów.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
3 Lut 2019, o 21:07 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |