Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Korekcja traconego expa przy zgonie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Jak dla mnie stracony exp powinien odpowiadac poziomie trudnosci moba na ktorym sie umarlo... chociazby kiedy bije sie pod karczma w allari, chce szybko wrocic do walki(wiem ze druid mnie uleczy) pod nogami respi mi sie grupka bandytow, wpadam w nia z 50 hp i za smierc zabiera mi 60k expa i nie jest tu mowa o h-lvl tylko o 50-60 lvl
|
23 Sty 2019, o 18:05 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Po ostatnim upku zdążyłem już wbić z 10 zgonów na moim 50 lvlu- wszystko dzięki całkowicie losowemu systemowi walki
w każdym razie exp zabierany mi przez śmierć się zmniejszył, przy szęściu nie wychodzi mi poza 20k a było nawet po 37- tak. przy szczęściu. Szkoda, że nikt mi tego expa nie zwrócił _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
24 Sty 2019, o 21:04 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 138 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |