Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Otrzymałeś knebel...
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam zebranych!
Zacznę od tego iż użyłem "lupy" w poszukiwaniu opisywanego pomysłu, i nie znalazłem takiej treści, no więc zacznę Wychodzę z pomysłem aby dodać opcję otrzymywania informacji na kopertę o kneblu, warnie i powodzie jego nałożenia - analogicznie do usunięcia/ odejścia z G gdzie dostaje się informację z jakiego powodu ową gildię opuściłem. Pomysł narodził się kilka minut temu, gdy po zapytaniu osoby funkcyjnej dostałem informację że mam nałożonych XX kar (warnów, kneblów) gdzie w życiu na oczy jednego warna u siebie na czacie widziałem i najprawdopodobniej otrzymałem je będąc wylogowanym z gry więc nie byłem nawet świadom ile faktycznie i za co te kary są w mojej historii. Treść byłaby prosta ale konkretna: Rodzaj kary/ sankcji Czas trwania kary/ sankcji Powód otrzymania kary/ sankcji Absolutnie jestem przeciwny dodawania dodatkowych informacji typu kto karę na postać nałożył. Zapraszam do kulturalnej dyskusji. _________________ Temorek - Mag Ognia[140 poziom] - Tolnor |
|
4 Mar 2019, o 02:10 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Mar 2019, o 00:54 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem jak najbardziej za.
|
|
4 Mar 2019, o 02:13 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dobry pomysł, jestem za
_________________ Tolnor Rycerz Homcias 140 lvl Tolnor Sheed Bestro 140 lvl |
|
4 Mar 2019, o 02:18 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
dobry pomysł
loff temor |
|
4 Mar 2019, o 02:27 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Sty 2019, o 19:32 Posty: 1 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: AntySlu Serwer: Tolnor |
uważam że to bardzo dobry pomysł skoro sie dostaje kneble za słowo pączek
|
|
4 Mar 2019, o 02:42 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Mar 2019, o 03:11 Posty: 1 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: TheLastFear |
Jak najbardziej popieram
I loff Temor |
|
4 Mar 2019, o 03:14 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Lut 2019, o 17:52 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: PiesPiotrek Serwer: Tolnor |
+
jeśli nie masz nic do powiedzenia to kufel wystarczy. Szymdaro |
|
4 Mar 2019, o 05:48 |
|
|
|
Czasem znasz powód ale jak spytasz moda na priv to i tak nie powie ci za co dostałeś knebla xD przed chwila taki byl pewny ze dał knebla, a 5 minut później odsyła na support, to skoro on nie wie co daje knebla to czemu go dostaje :?: :lol:
|
|
4 Mar 2019, o 11:08 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
seba11pl napisał(a): Czasem znasz powód ale jak spytasz moda na priv to i tak nie powie ci za co dostałeś knebla xD przed chwila taki byl pewny ze dał knebla, a 5 minut później odsyła na support, to skoro on nie wie co daje knebla to czemu go dostaje Może na przykład aby nie zawracać głowy moderatorowi np. pisze do ciebie 10 osób w jednym czasie i za co masz karę więc uważam że taki pomysł mógłby odciążyć , wystarczająco że przyjmują zgłoszenia oraz pilnują czatów. _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
4 Mar 2019, o 14:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Mod też człowiek (serio!), dajcie żyć. Jestem pewien, że przynajmniej w 90% przypadków knebel jest zasłużony i taki gracz doskonale wie, za co go dostał. Uważam, że są o wiele przydatniejsze pomysły do omawiania i wprowadzania niż takie zabawy, żeby sobie skopiować i się pochwalić za co to się nie dostało knebla.
Pozdrawiam _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
4 Mar 2019, o 14:15 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |