Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
scroll do trentis
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Siema, może problem nie jest duży no ale czy nie dałoby rady aby scroll do trentis pytał nas czy na pewno chcemy sie teleportowac? nieraz bywa sytuacja ze na inscie szybko sie pota i chwyci sie scrola.. bo czasem z premki ten syf niestety leci a szkoda wywalac bo czasem sie moze przydac..
|
|
13 Kwi 2019, o 07:10 |
|
|
Uczeń Simona
|
Hahahaa ja tak kiedyś na selenie zrobiłem . Potwierdzone info - pomysł przydało by się wprowadzić
_________________ Dr 140 ~ Elektorr Sh 121 ~ Tchala "Gdy inni ślepo podążają za prawdą Ty pamiętaj - NIC NIE JEST PRAWDĄ Gdy innych ogranicza prawo lub moralność Ty pamiętaj - WSZYSTKO JEST DOZWOLNE" |
|
13 Kwi 2019, o 19:51 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mi jeśli zdropią z losowania na premce od razu wkładam do depo, bo jest strach trochę przy potaniu na instach.
|
|
17 Kwi 2019, o 14:54 |
|
|
Inżynier
|
Podpytam dryga czy jest w stanie szybko dodać okienko z potwierdzeniem i dam Wam znać
_________________ Barb 140, Tolnor. |
|
17 Kwi 2019, o 21:57 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Pytanie tylko dlaczego to jest teleport do trentis? kto świadomie mając lvl większy niż 30 chce teleportować się do trentis?
Moja propozycja 1-40lvl tp do trentis 41-109lvl tp do kemenak 110+ lvl tp do beirn przecież tp do trentis to jest żart, każdy o zdrowych zmysłach i tak to wyrzuca od razu żeby podczas insty nie zrobić sobie i drużynie niemiłej niespodzianki... A tak, dla +110lvl taki zwój byłby baardzo atrakcyjny, jakby ktos zawołał na czempa czy inne cudo które znajduję się w beirn |
|
17 Kwi 2019, o 23:58 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 133 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |