Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmniejszony dmg
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam
Ostatnio z nudów kupiłem sobie wilczura i zacząłem bić 5 szkieletów na "podzamczu". I zauważyłem dziwną sprawę. Mianowicie gdy jeden szkielet wojownik użył umiejętności "blok" to moje dmg obniżały się na każdym mobie. Dorzucam screen (już bez wilczura) http://imageshack.us/photo/my-images/10/32781790.png/ Nie wiem dokładnie czy to błąd czy tak ma być ale wydało mi się to dziwne. Kilka razy żaden z rycerzy nie użył bloku i dmg były normalne czyli powyżej 250. Pozdrawiam Vadios _________________ Vadios s3 |
18 Maj 2011, o 11:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Czyli przy atakach obszarowych, jeśli jeden z mobów rzuci tarcze, to zmniejsza ona dmg wszystkim ? Jesli tak jest, to jest to oczywiście ewidentny bug.
_________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
18 Maj 2011, o 12:07 |
|
Administrator
|
Tak, jest to bug, który czeka już dość długo na naprawę
|
18 Maj 2011, o 16:07 |
|
Współpracownik Gnarla
|
To samo dotyczy graczy w pt- rzucając blok ochraniam też towarzysza przed obszarówkami..
_________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny |
20 Maj 2011, o 02:08 |
|
Chodząca legenda
|
Rzucając blok na siebie chronisz jego? o.O Ciekawe.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
20 Maj 2011, o 02:43 |
|
Duma Forum!
|
Ochrona przed atakami obszarowymi rowniez obejmuje przeciwnikow, gdy jeden z nich uzyje uników.
|
20 Maj 2011, o 02:54 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 199 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |