Strona 4 z 9 |
[ 85 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Loteria przedmiotów- spróbuj swojego szczęścia!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Za chwilę godz 16, a streama jak nie było tak nie widać
_________________ PrimeCover Druid 112 lvl ~Tolnor *I feel change in the air* |
|
21 Cze 2019, o 15:55 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
A miało być tak pięknie, a miało nie wiać w oczy nam...
Tak jak myślałem już pojawiają się tzw. "problemy", ciekaw jestem jak to będzie tłumaczone. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
21 Cze 2019, o 16:08 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
PrimeCover napisał(a): Za chwilę godz 16, a streama jak nie było tak nie widać Obecnie wysłałem wszystkim koperty i muszę złapać Uzi'ego do porozmawiania z nim na temat nowego youtubera,który by zrobił stream. Jeśli dziś go złapię to losowanie odbędzie się jutro o godzinie 15, więc prosiłbym o cierpliwość i jeszcze raz przepraszam za utrudnienia. |
|
21 Cze 2019, o 16:41 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Kurczaczki czm dopiero o 17 zajrzałem :/ O 20 robie u siebie live. Jak zdążysz powysyłać to pisz śmiało
|
|
21 Cze 2019, o 17:05 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
U mnie, Kolegi, czy nawet Szymdaro jest dostępna opcja streama, nic tylko zapytać się, kiedy, co i jak
Służę pomocą _________________ PrimeCover Druid 112 lvl ~Tolnor *I feel change in the air* |
|
21 Cze 2019, o 17:21 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
PrimeCover napisał(a): U mnie, Kolegi, czy nawet Szymdaro jest dostępna opcja streama, nic tylko zapytać się, kiedy, co i jak Służę pomocą Dzięki za pozytywny odzew mimo takiej wpadki :O Jestem w szoku i pod wrażeniem jak bardzo chcecie mi pomóc,ale dziękuje, już wszystko ogarnięte. Niestety z pewnych powodów osobistych musiałem nagle zmienić streamera i nim będzie teraz lubiany czy tam nie lubiany przez Was Galajus Stream odbędzie się jutro tj. 22.06.19 o godzinie 15:00, więc myślę, że nawet lepiej wyszło, bo więcej obejrzy na żywo (mniej więcej jak to będzie wyglądało ). Przepraszam Was jeszcze raz za tą wpadkę i liczę już, że będzie lepiej i tylko lepiej. Link do kanału znajdziecie w pierwszym poście. Co do wyboru musiałem trochę ograniczyć się na swój serwer, bo nie ukrywam, za pomoc w zrobieniu streama też daje wynagrodzenie,a problematyczne by było przekazanie pieniążków na inny serwer. Za chwilkę porozsyłam Wam koperty z informacjami i instrukcją w grze,byście byli na bieżąco nadal. Pozdrawiam Serdecznie i jeszcze raz dziękuje i przepraszam (powtarzam się,ale naprawdę jestem zdumiony i w dużym szoku ) |
|
21 Cze 2019, o 19:35 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Czy autor tejże loterii zapoznał się z tym? https://www.lexlege.pl/ustawa-o-grach-hazardowych/ Polecam zwłaszcza art. 2 pkt. 9
Od siebie dodam że loteria o puli nagród mniejszej niż 3941,49 zł to tzw. mała loteria fantowa. Plan jej zorganizowania musimy zgłosić do naczelnika urzędu celnego nie później niż 30 dni przed dniem jej rozpoczęcia. W związku z tym zadaje pytanie czy może być przyzwolenie na łamanie ww Ustawy? Co na to Ekipa? Wnioskuję po raz kolejny o zamknięcie tematu i przeniesienie go do strefy zgniotu. Wnioskuję o pisanie na temat, to jest gra, a przedmioty w grze nie mają żadnej wartości realnej. Kolejne zgłoszenia tego samego tematu będą karane. Wniosek o przeniesienie tematu oddalony. Pozdrawiam, Szymdaro _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
22 Cze 2019, o 10:59 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Iks de.
Niektórym to naprawdę się nudzi w życiu, smutnym życiu najwidoczniej. Człowiek robi loterię dla zabawy - pierwsza reakcja? Plucie jadem, spina i doszukiwanie się dziury w całym. Porażka. _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
22 Cze 2019, o 11:13 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Pierwsza loteria już rozstrzygnięta, Virveny wygrał gracz o nicku Premiium. Zapis ze streama link https://www.youtube.com/watch?v=sM-jhtR763I i krótki ssik jakby ktoś nie chciał oglądać http://prntscr.com/o58xkl . Niestety gracza nie było online to wysłałem mu kopertę i później zamieszczę ss przekazania tego przedmiotu. Następną loterię planuję zapowiedzieć we środę, jeszcze ustalam szczegóły przedmiotów i z jednym graczem.
Pozdrawiam i do zobaczenia Edit. Przekazane https://prnt.sc/o5916w |
|
22 Cze 2019, o 15:14 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Gdyby to było na zasadzie że autor tego tematu daje zdublowanemu po wszystkich większych lokacjach (Trentis Keme itp) przedmiot, ustala ilość biletów oraz cenę i chętni by mogli kupować, po wykupieniu biletów losowanie przeprowadzone przez naszą wspaniałą grę i przedmiot trafia do zwycięzcy a kasa do osoby dającej przedmiot to rozumiem...
Ale w takiej formie jest to bardzo prosta sprawa do oszukania sporej ilości osób jednocześnie... Może autor tej akurat loterii by nie ryzykował swoim kontem bo jeśli się nie mylę 2 postaci ze 140 lvl i epikami (i kto wie co tam jeszcze aż tak go nie znam) ale takich co by na tym skorzystać chciało w ten sposób pewnie by nie brakowało. EDIT. Pewnie łatwiej by było zrobić na tej zasadzie targowisko z być może tego typu opcją(i innymi opcjami sprzedawania przedmiotów). _________________ Aragorn Rycerz 140 poziom. MatasQ Sheed 140 poziom. Visca El Barca 14.01.2019r. 13:01 Epik Żmij został zdobyty! 21.11.2019r. 3:32 Epik Washi został zdobyty! |
|
23 Cze 2019, o 11:32 |
|
|
Strona 4 z 9 |
[ 85 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |